Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.466 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #11 YUSIxxxYUSI dedi: Peki başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Bu olabilir gibi. Takip etmeyeli bir dönem çok önerdiğimiz modeller gereksiz bir fiyat artışına gitmişler. Kategoriyi daha güncel takip eden arkadaşlar gelirse onların önerilerine yönelebilirsiniz, ben bir süredir güncel değilim. Amazon.com.tr
YUSIxxxYUSI dedi: Peki başka önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Bu olabilir gibi. Takip etmeyeli bir dönem çok önerdiğimiz modeller gereksiz bir fiyat artışına gitmişler. Kategoriyi daha güncel takip eden arkadaşlar gelirse onların önerilerine yönelebilirsiniz, ben bir süredir güncel değilim. Amazon.com.tr
B BOMBO31_69 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #12 Paper.C dedi: Yok be dostum, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Keşke neden alınmayacağını da yazsan, bari öğrenmiş oluruz.
Paper.C dedi: Yok be dostum, alınmaz. Genişletmek için tıkla... Keşke neden alınmayacağını da yazsan, bari öğrenmiş oluruz.