D dreakif Yoctopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 James Donkey Epic E20 27'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar alınır mı, bilen var mı nasıl monitör? Almayı düşünüyorum da, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
James Donkey Epic E20 27'' 200Hz 0.5Ms FHD VA Panel Gaming Monitör (Sıfır Ölü Piksel Garantili) - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Arkadaşlar alınır mı, bilen var mı nasıl monitör? Almayı düşünüyorum da, yardımcı olur musunuz?
keremr54 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Aynı monitörü almıştım renkler falan canlı güzel, bir sıkıntısı yoktu ama monitorü çok hafif bir şekilde düşürdüğümde kırılmıştı ve iade almamışlardı.
Aynı monitörü almıştım renkler falan canlı güzel, bir sıkıntısı yoktu ama monitorü çok hafif bir şekilde düşürdüğümde kırılmıştı ve iade almamışlardı.