James Donkey Epic Q40 alınır mı?

Tedymcek

Centipat
Valorant, CS2 gibi oyunlar oynuyorum bu monitör alınır mı? Özelliklerine göre çok ucuz geldi, yani bir şeyi kötü olabilir mi?
James Donkey Epic Q40

James Donkey, hele de 6 bin TL para veriyorsan kesinlikle alınmamalı, umuyorum ki bu fiyata benzer özelliklere sahip daha düzgün markalı bir monitör vardır.

James Donkey, hele de 6 bin TL para veriyorsan kesinlikle alınmamalı, umuyorum ki bu fiyata benzer özelliklere sahip daha düzgün markalı bir monitör vardır.

Uyarınız için teşekkürler. Kötü yanları nelerdir? Merak ettim bu monitörün neden bu kadar ucuz olduğunu ve bidahaki model seçimimde dikkat etmem için.

Bunlar kat kat daha iyi.

Uyarınız için teşekkürler. Kötü yanları nelerdir? Merak ettim bu monitörün neden bu kadar ucuz olduğunu ve bidahaki model seçimimde dikkat etmem için.
Monitörün ucuz olmasının en basit sebebi hiçbir kalite standardının olmaması.

Hocam Fast IPS 165Hz veya üstü ve 0.5ms veya altı önerebileceğiniz var mı 6K civarı.

O bütçede 2K zor hocam düzgün bir FHD monitör almak daha mantıklı.

https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,941344094.html

2K olması önemli değil sadece monitör özelliklerine göre çok ucuz gelmişti.

Hocam Fast IPS 165Hz veya üstü ve 0.5ms veya altı önerebileceğiniz var mı 6K civarı.
Valorant, CS2 gibi FPS oyunları için VA paneller daha mantıklı şahsen. Hem de attıklarım üst düzey VA panel, çoğu IPS panele göre daha iyi renkler veriyor. Siyahı da daha iyi veriyor ayrıca. Benim tercihim bu modellerden biri olurdu.

İlla IPS olacaksa;

2K olması önemli değil sadece monitör özelliklerine göre çok ucuz gelmişti.

Çoğu yalan değerler hocam gerçek değerler için inceleme lazım bu tarz ucuz modellerde de pek inceleme olmuyor attığım modele bakabilirsin.

Çok uzun süredir IPS kullandığım için VA paneli pişman olurum diye hiç düşünmemiştim ama eğer dediğiniz gibiyse VA panel alabilirim.

Çoğu yalan değerler hocam gerçek değerler için inceleme lazım bu tarz ucuz modellerde de pek inceleme olmuyor attığım modele bakabilirsin.

Hocam attığınız güzel fakat 1ms olması ve ayaklığının v olmaması vazgeçirdi teşekkür ederim öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…