ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 9 Şubat 2023 #1 SSD veya HDD modeli James Donkey JD 129 Anakart A320m H Görseldeki gibi okuma yazma hızlarım ilk başta 510 MB okuma 440 MB ise yazma alıyordum. Şimdi bu değerleri alıyorum. Nedeni nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?
Görseldeki gibi okuma yazma hızlarım ilk başta 510 MB okuma 440 MB ise yazma alıyordum. Şimdi bu değerleri alıyorum. Nedeni nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 9 Şubat 2023 #2 James Donkey almızsınız olacağı buydu.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Şubat 2023 #3 Garantisi varsa gönderin, genelde uğraşmıyorlar bile direkt yenisini gönderiyorlar. Elleri alışmış.
ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 11 Şubat 2023 #4 the Prodigy dedi: Garantisi varsa gönderin, genelde uğraşmıyorlar bile direkt yenisini gönderiyorlar. Elleri alışmış. Genişletmek için tıkla... 2 yıl daha garantisi var uğraşmak istemiyorum sadece yazma hızı düşük okuma hızı iyi daha da kötüleştiğinde gönderirim bilgisayarsız duramam
the Prodigy dedi: Garantisi varsa gönderin, genelde uğraşmıyorlar bile direkt yenisini gönderiyorlar. Elleri alışmış. Genişletmek için tıkla... 2 yıl daha garantisi var uğraşmak istemiyorum sadece yazma hızı düşük okuma hızı iyi daha da kötüleştiğinde gönderirim bilgisayarsız duramam
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.772 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 11 Şubat 2023 #5 ozcifci.yusuf21 dedi: 2 yıl daha garantisi var uğraşmak istemiyorum sadece yazma hızı düşük okuma hızı iyi daha da kötüleştiğinde gönderirim bilgisayarsız duramam Genişletmek için tıkla... Ben yine de göndermenizi öneririm.
ozcifci.yusuf21 dedi: 2 yıl daha garantisi var uğraşmak istemiyorum sadece yazma hızı düşük okuma hızı iyi daha da kötüleştiğinde gönderirim bilgisayarsız duramam Genişletmek için tıkla... Ben yine de göndermenizi öneririm.
ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 17 Şubat 2023 #6 the Prodigy dedi: Ben yine de göndermenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... önemli şeylerim ssd de değil hdd de ssd ye bişe olsa bile umurumda değil yani
the Prodigy dedi: Ben yine de göndermenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... önemli şeylerim ssd de değil hdd de ssd ye bişe olsa bile umurumda değil yani