Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 12 Haziran 2022 #11 @mfgecit neden güldün, anlamadım ama inanmıyorsan Technopat testini yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@mfgecit neden güldün, anlamadım ama inanmıyorsan Technopat testini yapmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 12 Haziran 2022 #12 mfgecit dedi: Eki Görüntüle 1417139 Arkadaşlar merhaba. James Donkey JD120 adlı SSD'yi İncehesap'dan satın aldım. Güzel bir SSD mi yorumlarınızı bekliyorum SSD disklerden pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Alma, aldırma indirimle 175TL'ye almıştım bu SSD pişmanlıktır aldıktan 3-4 ay sonra zortladı. Servise yolladım yapıldı denildi yine bir bit yeniği var bana göre normal SSD gibi gelmiyor çünkü.
mfgecit dedi: Eki Görüntüle 1417139 Arkadaşlar merhaba. James Donkey JD120 adlı SSD'yi İncehesap'dan satın aldım. Güzel bir SSD mi yorumlarınızı bekliyorum SSD disklerden pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Alma, aldırma indirimle 175TL'ye almıştım bu SSD pişmanlıktır aldıktan 3-4 ay sonra zortladı. Servise yolladım yapıldı denildi yine bir bit yeniği var bana göre normal SSD gibi gelmiyor çünkü.
Alperen3557 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #13 5 yıldır kullanıyorum durumu bu şekilde