Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 4 Aralık 2020 #11 Ardaaa11 dedi: 1 hafta önce Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: 3-4 ay önce Genişletmek için tıkla... Karar verin, veremediniz monitör atın. Zar misali bir dediğiniz diğerini tutmuyor.
Ardaaa11 dedi: 1 hafta önce Genişletmek için tıkla... ItsAllGoodman dedi: 3-4 ay önce Genişletmek için tıkla... Karar verin, veremediniz monitör atın. Zar misali bir dediğiniz diğerini tutmuyor.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 4 Aralık 2020 #12 @Ella Freya 3-4 ay önce de indirime girdi, indirime giren ürün bir daha giremeyecek bir bir kanun mu var? Neyi savunuyorsunuz ki? Son düzenleme: 4 Aralık 2020
@Ella Freya 3-4 ay önce de indirime girdi, indirime giren ürün bir daha giremeyecek bir bir kanun mu var? Neyi savunuyorsunuz ki?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.121 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Aralık 2020 #13 Ella Freya dedi: Karar verin, veremediniz monitör atın. Zar misali bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce de 1000 liraydı bir hafta önce de indirime girmiş. Kendini kurtarma çaban takdire şayan.
Ella Freya dedi: Karar verin, veremediniz monitör atın. Zar misali bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Genişletmek için tıkla... 3-4 ay önce de 1000 liraydı bir hafta önce de indirime girmiş. Kendini kurtarma çaban takdire şayan.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 4 Aralık 2020 #14 ItsAllGoodman dedi: 3-4 ay önce de 1000 liraydı bir hafta önce de indirime girmiş. Kendini kurtarma çaban takdire şayan. Genişletmek için tıkla... Kendimi kurtarma çabaları değil. Fiyatı pazarlayıcılar arttırıyor ben değil. Şimdi daha fazla mesaj kasma da arkadaşa monitör öner.
ItsAllGoodman dedi: 3-4 ay önce de 1000 liraydı bir hafta önce de indirime girmiş. Kendini kurtarma çaban takdire şayan. Genişletmek için tıkla... Kendimi kurtarma çabaları değil. Fiyatı pazarlayıcılar arttırıyor ben değil. Şimdi daha fazla mesaj kasma da arkadaşa monitör öner.
Furkanglgn Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 140 Çözümler 6 Yer Seyhan/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Teknikeri 11 Nisan 2024 #15 5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim ekran biraz narin(yani sert cisimler ile dokunmayın ) Bacakları gayet sağlam tutuyor masada 144hz 1080p Overdrive modu kendi crosshair'i felan da var.
5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim ekran biraz narin(yani sert cisimler ile dokunmayın ) Bacakları gayet sağlam tutuyor masada 144hz 1080p Overdrive modu kendi crosshair'i felan da var.