James Donkey JD256 Abra A7 v5.4.5 ile uyumlu mu?

Bu marka kötüdür. Almayın, bütçenizi ve ihtiyacınızı söyleyin. Laptop M2 Sata destekliyor Nvme değil.

Bu marka kötüdür. Almayın, bütçenizi ve ihtiyacınızı söyleyin. Laptop M.2 SATA destekliyor NVMe değil.Eki Görüntüle 665300

Bütçem şöyle 300-400
CS:GO oynuyorum, Windows aşırı yavaş açılıyor, CS:GO'da maplere seri girmeyi, açılışı hızlandırmak istiyorum, bu yüzden SSD'ye geçmek istiyorum. Bu markaya kötü deme sebebiniz nedir?
550/500 okuma yazması olan bir SSD isteklerimi karşılar mı?

Karşılar. Bu markayı kullananlar çok fazla sorunla karşılaştılar.

Olabildiğince F/P olmasını istiyorum, CS:GO, Windows, 5 6 GB + dosya kuracağım 120 GB SSD işimi görür mü?
Seagate Barracuda 1TB HDD'em halihazırda var ayrı programları HDD'ye kurmayı düşünüyorum

Olabildiğince F/P olmasını istiyorum, CS:GO, Windows, 5 6 GB + dosya kuracağım 120 GB SSD işimi görür mü?
Seagate Barracuda 1TB HDD'em halihazırda var ayrı programları HDD'ye kurmayı düşünüyorum
Hocam işinizi rahatlıkla görecektir ama 120 GB almanızı tavsiye etmem. Çok çabuk doluyor. Samsung SSD'lerde en iyi markalardandır. En dayanıklı ürünler o markadan çıkar ki ''Technopat Samsung SSD Ölüm Testi'' diye aratırsanız gerçekten dayanıklı olduğunu görürsünüz.

Kingston tavsiye ediyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…