James Donkey JD480 SSD alınır mı?

Merhabalar, araştırma yaptığımda bir kısmın önermediğini bir kısmında önerdiğini gördüm. Sizce alınmalı mı pişman eder mi? Kullanan kişilerden bilgi diğerlerinden de fikir istiyorum.

Merhabalar, araştırma yaptığımda bir kısmın önermediğini bir kısmında önerdiğini gördüm. Sizce alınmalı mı pişman eder mi? Kullanan kişilerden bilgi diğerlerinden de fikir istiyorum.
James eşşek vb'leri bir kenara bırakın. Samsung'a yönelin. Uzun ömürlü olur ve mutlu eder sizi.

Maalesef hocam. İleride okuma-yazma hızı anormal şekilde düşüyor. Sert şekilde. SanDisk veya Samsung'un SSD'ler daha sağlamdır.

Adından da anlaşılacağı gibi eşek bu, ne yapacağı belli olmaz sadece kısa süreli uygun olsun derseniz alabilirsiniz, ama ben bunu 1-2--3-4 yıl kullanıcam derseniz gerçekten pişman olursunuz.

Ben 7 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım, takılma donma vb.

JD 240 GB SSD hız testi bu şekilde:

James eşşek vb'leri bir kenara bırakın. Samsung'a yönelin. Uzun ömürlü olur ve mutlu eder sizi.
Arada 200 TL'ye yakın fark yokmuş gibi yazmışınız hocam. Hiç kimse keyfinden iyi marka varken kötülere yönelmek istemez. Ekonomik durum belli.

Önermem. Ne olduğu belirsiz bir SSD.
  • Firmware desen, bilinmiyor.
  • TBW desen bilinmiyor.
  • Yongaların kalitesi desen, bilinmiyor.
  • James Donkey'in kendi sitesinde bir bilgi var mı? Yok.
  • Uyumsuzluk sorunu yaratabiliyor mu? Yaratabiliyor.
Almayın, aldırmayın.

Daha ucuza Samsung 860 EVO 500 GB alırsınız.
  • Firmware biliniyor, Samsung Magician üzerinden yönetilebilir.
  • TBW 300 TB.
  • Yongalarını Samsung üretiyor, kontrolcüsünün çok daha iyi olduğu kesin.
Kısacası James Donkey gibi bilinmedik ve fahiş fiyatlara satılan SSD'lere bulaşmayın. O fiyata daha ucuza 860 EVO alınır.
SanDisk veya Samsung'un SSD'ler daha sağlamdır.
SanDisk SSD'ler de masum değil. Mesela SanDisk SSD Plus ürününde yavaş yazma kronik sorunu var. Ayrıca diğer SanDisk ürünlerinde de veri kaybı yaşayan kişi sayısı az da değil.

Arasında 200TL olmasaydı zaten Samsung olurdu ilk tercihim.

Apacer Panther 480 GB alın. Marka daha yeni, duyuldu daha performanslı ve ucuz. Alabilirsiniz.
İlk defa duyduğum bir marka ileride sıkıntı çıkartmasın?

Daha ucuza Samsung 860 EVO 500 GB alırsınız derken? Aralarında 200TL fark var.

Daha ucuza Samsung 860 EVO 500 GB alırsınız derken? Aralarında 200 TL fark var.

Şimdi kontrol ettim de, N11'de 357 TL imiş. Bütçeniz varsa 860 EVO için 200 TL daha fazla ödemeye değer. Bütçeniz yoksa Kingston, Gigabyte, Crucial gibi daha ucuza SSD bulunduran ürünlere yönelinebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…