James Donkey kulaklıklar arasındaki fiyat farkı nedendir?

Dostum kendine yazık etme. Alma James Donkey! Soruna gelecek olursa farklı satıcılar farklı fiyatlara koyabilirler gayet doğal. Belki adamın elinde fazladan kalmıştır elinden çıkartmak istiyordur. Ama teşhir ürünü olma ihtimali de var, sen bir açıklamalarını kontrol et, işini sağlama al.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz almayın diye uyarıyoruz ama azarı biz işitiyoruz. Ben bıktım artık bir şey demiyorum, alsınlar ellerinde patlasın ürün 1 ay sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
712 ve 710 saf ses kalitesinde iyiler. Lakin ses geçiriyorlar. Yakında inceleme yapmayı planlıyorum. 710 gerçekten rahat. 712 ise gerçekten fazla ses veriyor. 7.1 için alıcaksanız almayın süs diye koymuşlar. 120 TL vererek indirimden edindim.
James Donkey 710 ile müzik dinlerken yazıldı.

Peki sağ olun tavsiyeleriniz için peki başka bir kulaklık öneriniz var mıdır bu fiyatlarda.
Çok bütçem olmadığı için ben bulamadım başka kulaklık da sizin öneriniz varsa bekliyorum.

Biz almayın diye uyarıyoruz ama azarı biz işitiyoruz. Ben bıktım artıık bir şey demiyorum, alsınlar ellerinde patlasın ürün 1 ay sonra.
Katılıyorum dostum tamamen ben görevimi yapıyorum. Tabii ki herkesin o kadar bütçesi yok ama pişman olacağın bir kulaklık da almalarını istemem.
Hocam soruna gelirsek biraz daha para biriktirebilirsin Steelseries Arctis 3 2019 edition almanı tavsiye ederim. İndirimlerde 300 TL ye düşüyor. Başka bir alternatif olarak da Corsair HS50 var. O da 300-310 civarı seyrediyor. Ama Steelseries 7.1 kullanırken Corsair Stereo kulaklık bunları dikkate alıp kulaklığını almanı öneririm dostum. Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan ne alırsan .

Ben de 710 olan versiyonunu almayı düşünüyorum. Çok bilen arkadaşlar anlatsın bakalım görelim ne alınmalıymış. Biz de onu alalım.

Ben de 710 olan versiyonunu almayı düşünüyorum. Çok bilen arkadaşlar anlatsın bakalım görelim ne alınmalıymış. Biz de onu alalım.
Dostum ilk önce bu kulaklıklarda kullanılan malzemeler çok dayanıksız. Adamların amacı Tasarım ve Işıklandırma ile ürünü pazarlamak. Bu forum da daha detaylı dolaşırsan açılan şikayetleri ve alınmadan önce ki sırasında verilen tavsiyelere bakabilirsin

İşte asıl sorun biriktiremiyorum okul harçlığı ile biriktirmiştim şu an harçlık alamıyorum ama yine de önerileriniz için teşekkürler eğer para biriktirebilirsem ilk bakacağım ürünler olacak tavsiyeleriniz için çok teşekkürler konu kapanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…