James Donkey kulaklıklar nasıldır?

stalwartx

Hectopat
Arkadaşlar James Donkey kulaklıklar hakkında pek bir şey bilmiyorum. Ses performansı bakımından nasıllar? Tavsiye eder misiniz?

Ben Youtube'de çeşitli kanalları izleyerek aldım. Güvendim de aldım, almaz olaydım. Hem de 650TL'den 160TL ye inmişti 2 adet aldım. 3 farklı PC de denedim (1 laptop 2 kasa) ikisinde de dip ses vardı. Kumandasındaki tuşlar da bozuktu. JD 712 olan modeli. Bu markanın ürünlerini önermiyorum.

Arkadaşım aldı çok memnunum falan diyordu acaba size bozuk gelmiş olma olasılığı nedir?

Arkadaşım aldı çok memnunum falan diyordu acaba size bozuk gelmiş olma olasılığı nedir?
Bende de var memnunum. Dip ses olmasının sebebi belli bende de var ses yüzdesi 2 de kullanıyorum yani yüksek ses alabiliyorum. 2 tane alan arkadaş 320tl ayni kulaklığa yatırcağına steelseries arctis 3 alabilirdi kendi hatası ve dip ses arkada ses olmadıkça geliyor ve rahatsız edicek durumda değil. Herkesi ön yargılı yaptınız.Ssd modelleride fena değildir.

Tercih edebilirim zamanıyla.

Tercih edebilirim zamanıyla.
Ama şunu da söylemeliyim hatalı ürün gelebilir ve fiyatına göre bozulma süresi daha azdır. Tekrardan düşünün. Ben bu markalarda şansa bağlıyorum ya iyi gelir ya kötü bana iyisi geldi memnunum.
Gözden geçirmeyi unutmayın.
Arkadaşınıza gidip deneyebilirseniz deneyin bence.

incehesap.comdan alırım fiyatta problem yok.

İncehesap'tan almıştım zaten. @stalwartx Siteyle alakalı değildir ama problemli geldi kulaklıklar.

@teknomi4 Haklısın o söylediğin kulaklığı çok daha iyi yalnız ikisini kendime almadım birini başkası kullanacaktı ki o iade etmedi ben bana geleni iade ettim. Ses konusunda aşırı hassas biriyim diğer kişi çok hassas olmadığı için dip sesli şekilde kullanıyor ama şuan 30TL lik dandik kulaklık var onda dip ses yok. 160TL ye aldığım kulaklıktan dip ses çıkıyor. 2 dakika dayanamadım, katlanamıyorum o sese.

Fiuşşşşşzzz diye bir ses kulağının içinden beynini emiyor sanki kulaklık. Tuhaftı.

Sen biraz ses konusunda takıntılısın herhalde ama bir müzik veya pc ses veriyorken dip ses gidiyor ben de müziksiz yapamadığıma göre çoğunlukla duymuyorum.Ama kulaklığında dip ses çıktı diye markayı çöpe atmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…