James Donkey M.2 SSD alınr mı?

F/P ile kalitesiz arasındaki farkı anlamadığınız açıkca belli. James Donkey SSD alınmaz. Madem neden istiyorsun ben sayayım sana. SSD'nin içindeki bileşenler ne belli değil. Firmware güncellemesi yok. Yazılım desteği yok. Dayanıksız. Çok sorun çıkarıyor. Markanın da ne olduğu belli değil. Bu yüzden alınmaz.

Alınıp alınmayacağına siz değil, alacak olan kişi karar verir. Akabinde benim yorumum size değil, sürekli aynı mesajları sürekli gönderenlere.

Eknot: Bir hususu belirtirken detaylıca belirtmek zor bir husus değildir.

Çok sorun çıkarıyor.

Yaşadığınız "çok" sorunları yazar mısınız. Merak ettim doğrusu.

Son düzenleme:
F/P ürünü olarak bütçem dahilinde kalan bütçem daha iyi bir M2 SSD'ye yetmediği için ve ürün ekstra indirimde olduğu için 1 ay kadar önce JD 512GB M2 SDD aldım ve memnunum. Kullanım olarak benim gözlemlediğim bir dez avantajı yok, sıcaklık değerleri de normal. Okuma yazma değerleri satış sayfasında belirtildiği gibi. Tabi veri emanet etmiyorum, sadece oyunlar kurulu diskte.

Yaşadığınız "çok" sorunları yazar mısınız
Bunu benim yapmama gerek yok bence. Google'a aratabilirsiniz. Çok daha basit, değil mi?

Çıkıp burada "Eşek"i savunmayın.

Bakın, hangi ürün olursa olsun, ne marka olursa olsun, eğer bir şey piyasada bütün herkes tarafından 500 birime satılıyorken birisi çıkıp "Aynı kalitedekini 100 birime satıyorum." demez. Diyorsa da yalandır. Bu fiyatı elde etmek için mutlaka bir yerden kısılmıştır. Kimse babasının hayrına böyle bir şey yapmaz. Tıpkı klavyelerde olduğu gibi JD SSD'ler de aynısı. F/P değil kalitesiz.

@Hangbao Ayrıca çok sorun çıkarıyor dışındakileri pek takmadınız galiba? Donanımı geçtim Firmware desteği olmayan herhangi bir marka/model SSD alınmaz. Bu bile başlı başına yeterli bir sebepken nasıl görmezden geliyorsunuz? SSD konusunda bilgili olsanız yazdığım sorunların hepsinin çok büyük olduğunu anlardınız zaten.

Benim markayı savunduğum felan yok. Bende biliyorum biraz daha fazla para ver daha kaliteli bir ürün al demeyi. Fakat herkesin bütçesi bir olmadığı gibi kimseye daha kaliteli ürün alması için para verme lüksünüz olamaz herhalde.

Akabinde evet firmware ve driver konusunda sıkıntılı. Hatta driver olsa dahi güncelleme yapmıyorlar. Keza mevcut olanda bile farklı bugları oluyor. Yazdıklarınız arasında görmezden geldiğim bir husus yok.

@Hangbao Eğer dediğiniz aynı fiyata alınacak başka SSD olmasaydı doğru olurdu. Onun yerine aynı boyuttaki SATA SSD şahı 860 EVO alınabilirken ona para vermek mantıklı olmaz.

M2 olarak bahsedilmiş bir konu, fakat bende önceki yorumum da belirttiğim gibi. M2 SSD ürünlerin birçok marka soğutma yapısı, heatsink kullanmıyor en azından orta skala fiyatlarında ki. Bu ısınma problemi yaşamak yerine. SSD yönelip daha kaliteli ve daha fazla alana sahip olmak daha mantıklı.

Alınmaz. Uyguna bulabilirseniz Corsair MP510 veya 860 Evo Sata SSD alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…