The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 30 Mart 2021 #21 PossibleTurco dedi: Yine astroscott, yine detaylı bir inceleme. Ellerinize sağlık hocam. Nisan ayında "her bütçeye SSD önerileri" konusunun devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Sizinkiler de güzel hocam estağfirullah. Eğer bir gün SSD alırsam Barracuda 120 alırım.
PossibleTurco dedi: Yine astroscott, yine detaylı bir inceleme. Ellerinize sağlık hocam. Nisan ayında "her bütçeye SSD önerileri" konusunun devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Sizinkiler de güzel hocam estağfirullah. Eğer bir gün SSD alırsam Barracuda 120 alırım.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 30 Mart 2021 #22 The G.O.A.T dedi: Sizinkiler de güzel hocam estağfurullah. Eğer bir gün SSD alırsam Barracuda 120 alırım. Genişletmek için tıkla... Bir gün herkes Barracuda 120 alacak! (!)
The G.O.A.T dedi: Sizinkiler de güzel hocam estağfurullah. Eğer bir gün SSD alırsam Barracuda 120 alırım. Genişletmek için tıkla... Bir gün herkes Barracuda 120 alacak! (!)
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #23 PossibleTurco dedi: Yine Astroscott, yine detaylı bir inceleme. Ellerinize sağlık hocam. Nisan ayında "her bütçeye SSD önerileri" konusunun devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalışırım ama çok vaktimi alıyor ve pek rağbet görmüyor. Harcadığım vakte değmez diye düşünüyorum.
PossibleTurco dedi: Yine Astroscott, yine detaylı bir inceleme. Ellerinize sağlık hocam. Nisan ayında "her bütçeye SSD önerileri" konusunun devamını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Yapmaya çalışırım ama çok vaktimi alıyor ve pek rağbet görmüyor. Harcadığım vakte değmez diye düşünüyorum.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 30 Mart 2021 #24 Rambo Okan Güler dedi: Yapmaya çalışırım ama çok vaktimi alıyor ve pek rağbet görmüyor. Harcadığım vakte değmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel oluyor hocam bence. Yeni aya girerken bir önceki aya göre fiyatlar çok değiştiği için bilgilendirme de oluyor güzel bir.
Rambo Okan Güler dedi: Yapmaya çalışırım ama çok vaktimi alıyor ve pek rağbet görmüyor. Harcadığım vakte değmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güzel oluyor hocam bence. Yeni aya girerken bir önceki aya göre fiyatlar çok değiştiği için bilgilendirme de oluyor güzel bir.
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 31 Mart 2021 #25 Rambo Okan Güler dedi: Ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Anlık donmalar, önbelleğin dolmasından dolayı oluşan düşük hızlar. Bir kere değişim yapıldı hatta. 1000TL’yi aşan veriler vardı içinde kaybediyorduk az kala.
Rambo Okan Güler dedi: Ne gibi bir sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Anlık donmalar, önbelleğin dolmasından dolayı oluşan düşük hızlar. Bir kere değişim yapıldı hatta. 1000TL’yi aşan veriler vardı içinde kaybediyorduk az kala.