KadirXes Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 373 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:06 #1 Merhaba aklımda 2 monitör var, sizce hangisini almalıyım? 1. Monitör 2. Monitör Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:48
S Smkplayer Centipat Katılım 29 Ağustos 2024 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:18 #2 KadirXes dedi: Merhaba aklımda 2 monitör var, sizce hangisini almalıyım? 1. Monitör 2. Monitör Genişletmek için tıkla... Bence 2. monitör hem tanınırlık açısından hem de IPS panel açısından daha iyi ama daha iyiside var diye düşünüyorum.
KadirXes dedi: Merhaba aklımda 2 monitör var, sizce hangisini almalıyım? 1. Monitör 2. Monitör Genişletmek için tıkla... Bence 2. monitör hem tanınırlık açısından hem de IPS panel açısından daha iyi ama daha iyiside var diye düşünüyorum.
KadirXes Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 373 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:18 #3 Smkplayer dedi: Bence 2. monitör hem tanınırlık açısından hem de IPS panel açısından daha iyi ama daha iyiside var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4kya başka öneriniz var mı hocam?
Smkplayer dedi: Bence 2. monitör hem tanınırlık açısından hem de IPS panel açısından daha iyi ama daha iyiside var diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 4kya başka öneriniz var mı hocam?