James Donkey SSD alınır mı?

Bende 240 GB olanı var.1 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

Satış siteleri bu ürünleri iyi saplıyor cidden.
Ben de olsam ne olduğu belirsiz bir ürün almak yerine, kağıt üstündeki performans ve fiyat oranı gerçekçi ve bilmiş olan bir model seçerdim.

James donkey fiyat odaklı bir ürün. Eğer diğer marka modellerden çok daha uygun fiyata denk geliyor ve bütçeniz buna el veriyor ise olabilir. En azından 2 hafta içinde memnun kalmazsanız iade edersiniz.
Fakat burada kilit nokta bütçe ve ürün fiyatı.

Crucial Micronun eğer o bile kronik sorunluysa iyi bir marka öner ona gidelim.

James Donkey' in Mouse, Klavye falan eyvallah, hatta 007 modelini çok severim. Yazılımı haricinde hiçbir olumsuz yanını görmedim. Ancak sözkonusu SSD, Monitör gibi ürünler olunca iyi düşünmek gerek. Problem yaşayacağınızı sanmıyorum ancak alacak olursanız çok önemli verilerinizi içinde tutmamaya özen gösterin. En kötü ihtimalle yeni bir sistem kurulumuna vakit ayıracaksınız artı yeni bir SSD masrafı çıkacak. Şahsi fikrim çok acil bir ihtiyaç değilse sabredip tercihinizi Samsung 860 dan yana kullanmanız.

Kaça alacaksın? Benim baktığım yerlerde nedense 256GB versiyonu 512GB'dan daha pahalı gözüküyor. Fiyatlarda bir gariplik var.

Onun haricinde Samsung, Adata, Crucial ve Corsair markalarına yönelsen daha iyi olabilir.

Hiç kullanmadım ama hakkında bu kadar şikayet ve olumsuz görüş olan bir markayı pek tercih etmezdim ben.
Teşekkkürler.
Kronik sorunları yüzünden tavsiye edilmez. F/P bir SSD istiyorsanız Crucial BX 500 modelinin istediğiniz kapasiteli olanını tercih edin.
Ama okuma/yazma hızı düşük.
Çok teşekkürler, bunu alabilirim hiç görmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat ettiyseniz model belirttim o modelde hiç bir sorun bulunmamakta.
Senin ürününde sıkıntı olmayabilir, ama bende çıktı geldiği gibi geri gönderdim.

James Donkey Solid State 240GB Lite Edition SSD kullanıyorum. 1.5 yıl olacak bir sorun yaşamadım.
Not = Bilgisayar günde 8-12 saat arası açık kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…