James Donkey SSD Firmware

Bendeki sürüm farklı. Aynı SSD 480 GB.

Recep hocam 240 GB modelini satın aldım fakat okuma hızı çok yavaş 1 tb lik HDD den bir şey atmaya kalktığım da ilk başk 150 160 lara çıkıyor sonra 10 20 lere düşüyor ve pc fena şekilde kasıyor bu konuda ne yapmalıyım acaba ?

Burada ki konuları şimdi gördüm.1 hafta önce aldım. Şimdilik bir sorun yaşamadım. umarım ileride sorun olmaz @Recep Baltaş
Eki Görüntüle 342275
Hocam aynı SSD bende var Firmware bana biraz tuhaf geldi benim de aynı JD2018 böyle bir firmware mi varmış ve size sormak istediğim bir şey daha var başka bir harddsik ten veya SSD den bu SSD ye bir şey attığınızda yavaşlama oluyor mu acaba benim ki 10 20 mb lere düşüyor ve bilgisayara kitlenecek duruma geliyor

Siz HDD'den SSD'ye dosya aktarması ya da tam tersini yaparsanız HDD'nin okuma yazma hızını alırsınız.

Siz HDD'den SSD'ye dosya aktarması ya da tam tersini yaparsanız HDD'nin okuma yazma hızını alırsınız.
Onun farkındayım hocam ama SSD nin kendi içinde de 5 GB lik bir oyunu kurması dahi 10 DK falan sürüyor yazma hızın da hiç bir sorun yok ama okuma hızı çok kötü durumda 10 MB hız diyorum bunun hiç bir yanı normal değil 2000 Yılı HDD bile bu kadar yavaş yazmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…