Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 26 Kasım 2019 #1 SSD'yi yeni aldım. Eski HDD'mi çıkarttım fakat Windows kuracakken önceden formatlanmış sürücü 0 ayrılmış alan olmalı bir de ad atamışlar kare kare bu karenin anlamına takıldım. Alan varsa sizde de var mıydı bu kare?
SSD'yi yeni aldım. Eski HDD'mi çıkarttım fakat Windows kuracakken önceden formatlanmış sürücü 0 ayrılmış alan olmalı bir de ad atamışlar kare kare bu karenin anlamına takıldım. Alan varsa sizde de var mıydı bu kare?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Kasım 2019 #2 SSD marka ve modeli yazın.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.693 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 26 Kasım 2019 #3 Zannetmiyorum.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.551 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Kasım 2019 #4 Markayı başlıkta yazmışsınız. Görmemişim. Kendileri isim vermişlerdir veya hata olmuştur. Geçen gün bir arkadaşın JD SSD'si 3 milyon GB gözüküyordu
Markayı başlıkta yazmışsınız. Görmemişim. Kendileri isim vermişlerdir veya hata olmuştur. Geçen gün bir arkadaşın JD SSD'si 3 milyon GB gözüküyordu
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Kasım 2019 #5 Boyutu normal. Format attıktan sonra Windows içinden adını tekrar kontrol edin.
Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 27 Kasım 2019 #6 Ribozom dedi: SSD marka ve modeli yazın. Genişletmek için tıkla... James Donkey 120 Gb ForAnAngeL dedi: Boyutu normal. Format attıktan sonra Windows içinden adını tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam formatlanmış bu disk biçimlendirilmiş normalde ayrılmamış alan yazması gerek degilmi ayriyetten bu nedir ?□□□□ Ribozom dedi: Markayı başlıkta yazmışsınız. Görmemişim. Kendileri isim vermişlerdir veya hata olmuştur. Geçen gün bir arkadaşın JD SSD'si 3 milyon GB gözüküyordu Genişletmek için tıkla... O Karelere takıldım ya birisi iade mi etti naptı normalde sürücü 0 ayrılmamış olması gerekmezmi
Ribozom dedi: SSD marka ve modeli yazın. Genişletmek için tıkla... James Donkey 120 Gb ForAnAngeL dedi: Boyutu normal. Format attıktan sonra Windows içinden adını tekrar kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Hocam formatlanmış bu disk biçimlendirilmiş normalde ayrılmamış alan yazması gerek degilmi ayriyetten bu nedir ?□□□□ Ribozom dedi: Markayı başlıkta yazmışsınız. Görmemişim. Kendileri isim vermişlerdir veya hata olmuştur. Geçen gün bir arkadaşın JD SSD'si 3 milyon GB gözüküyordu Genişletmek için tıkla... O Karelere takıldım ya birisi iade mi etti naptı normalde sürücü 0 ayrılmamış olması gerekmezmi
shanoglu60 Megapat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 911 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Tarsus Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seo 28 Kasım 2019 #7 Herhalde en iyisi tanınmış marka almak lazım. Corsair, Kingston ve Samsung gibi markalar daha iyi sanırım.
Herhalde en iyisi tanınmış marka almak lazım. Corsair, Kingston ve Samsung gibi markalar daha iyi sanırım.
xerxer Megapat Katılım 25 Ağustos 2015 Mesajlar 302 Çözümler 1 29 Kasım 2019 #8 Çince karakterler olduğu için görünmüyor olabilir.
shanoglu60 Megapat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 911 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Tarsus Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Seo 30 Kasım 2019 #9 Ben Corsair 240GB aldım.