James Donkey SSD Oyunlar Aşırı Yavaş Çalışıyor

Se-lo

Hectopat
Yer
Yenimahalle-ANKARA
Daha fazla  
Arkadaşımla beraber bilmeden James Donkey SSD aldık. Windows kuramadık, bölüm tablosu sorunu çıktı. Windows'u Harddisk'ten SSD'ye aktardık. Sistemin açılış kapanış hızı 13 saniye civarına düştü. Tepkisellik arttı. Fakat oyunları harici diskten SSD'ye atarken 20 mb civarında attı. Oyunlar aşırı yavaş. Ve arkadaşımın SSD'sinde jelatin bile yoktu, benimkinde vardı. Harddiski çıkardık sonuç aynı. Cevap alamasam bile yazmak istedim, James Donkey almayı aldırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum ama bir sorunla karşılaşmadım. Oyunlarda gerek windowsda da epey bi hız artışı yakaladım,

Dostum Windowsu Uefi olarak kurabildin mi? Kurabildiysen nasıl kurabildin bana da anlatır mısın?
Dostum format cd vardi ordan normal olarak kurdum internetten de lisans numarası aldım. Su an sorunsuz kullanıyorum

Ben kurulumu HDD'den SSD'ye atarak yaptım. O yüzden mi sorunlarla karşılaşıyorum acaba? Ayrıca neden bazen hızlı bazen yavaş çalışıyor bu ssd anlamıyorum.

Ben kurulumu HDD'den SSD'ye atarak yaptım. O yüzden mi sorunlarla karşılaşıyorum acaba? Ayrıca neden bazen hızlı bazen yavaş çalışıyor bu ssd anlamıyorum.
Büyük olasılıkla yaptığınız işlem sırasında bir hata yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…