Se-lo Hectopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 230 Çözümler 1 Yer Yenimahalle-ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2018 #11 AerobicTR dedi: Dostum format cd vardi ordan normal olarak kurdum internetten de lisans numarası aldım. Su an sorunsuz kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, SSD'ye Windowsu DVD'den kurdum ve hiç bir sorunum yok artık, gayet iyi.
AerobicTR dedi: Dostum format cd vardi ordan normal olarak kurdum internetten de lisans numarası aldım. Su an sorunsuz kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, SSD'ye Windowsu DVD'den kurdum ve hiç bir sorunum yok artık, gayet iyi.
bluesea Kilopat Katılım 30 Ağustos 2017 Mesajlar 27 21 Temmuz 2018 #12 Abuk sabuk ürünler alırsanız olacağı budur, kimse akıllanmayacak mı bilgisayar konusunda daha buralara ne konular açılır izleyin.
Abuk sabuk ürünler alırsanız olacağı budur, kimse akıllanmayacak mı bilgisayar konusunda daha buralara ne konular açılır izleyin.
Se-lo Hectopat Katılım 23 Aralık 2017 Mesajlar 230 Çözümler 1 Yer Yenimahalle-ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2018 #13 bluesea dedi: Abuk sabuk ürünler alırsanız olacağı budur, kimse akıllanmayacak mı bilgisayar konusunda daha buralara ne konular açılır izleyin. Genişletmek için tıkla... Dostum yazmadan önce konuyu okumanı öneririm. Bilmeden aldık ve Donanım Arşivi, Donanım Haber incelemesini yapıp övmüşlerdi. Ve James Donkey'i güvenilir biliyordum. Ha bu arada SSD gayet kararlı ve hızlı çalışıyor şu anda.
bluesea dedi: Abuk sabuk ürünler alırsanız olacağı budur, kimse akıllanmayacak mı bilgisayar konusunda daha buralara ne konular açılır izleyin. Genişletmek için tıkla... Dostum yazmadan önce konuyu okumanı öneririm. Bilmeden aldık ve Donanım Arşivi, Donanım Haber incelemesini yapıp övmüşlerdi. Ve James Donkey'i güvenilir biliyordum. Ha bu arada SSD gayet kararlı ve hızlı çalışıyor şu anda.