Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #1 Aldığıma pişman olduğum SSD James Donkey'nin performans değerlerini merak ettim ve test ettim fakat sonuçlardan pek anlamıyorum. Sizce bu değerler iyi mi? (bilgisayarımın yeniden başlatma süresi 2-3 gündür 5 dakika sürüyor.)
Aldığıma pişman olduğum SSD James Donkey'nin performans değerlerini merak ettim ve test ettim fakat sonuçlardan pek anlamıyorum. Sizce bu değerler iyi mi? (bilgisayarımın yeniden başlatma süresi 2-3 gündür 5 dakika sürüyor.)
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 Eşek reis yine yapmış yapacağını, bir kaç aya sağlık değeri düşmezse ben neyim.
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Okuma yazma ne olarak aldın. O gün birinin sistemine JD ssd almayın dedim bir bana sövmediği kaldı. Almayın.
Okuma yazma ne olarak aldın. O gün birinin sistemine JD ssd almayın dedim bir bana sövmediği kaldı. Almayın.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 26 Haziran 2021 #4 Eşek etinin yahnisi kötü olur. Geçmiş olsun.
Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #5 Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Madarasan dedi: Okuma yazma ne olarak aldın. O gün birimin sistemine JD şad almayın dedim bir bana sövmediği kaldı. Almayın. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım, biraz daha açar mısınız?
Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Madarasan dedi: Okuma yazma ne olarak aldın. O gün birimin sistemine JD şad almayın dedim bir bana sövmediği kaldı. Almayın. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım, biraz daha açar mısınız?
Madarasan Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #6 Kaan Melih dedi: Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Anlayamadım, biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aldığın modeli atar mısın?
Kaan Melih dedi: Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Anlayamadım, biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Aldığın modeli atar mısın?
Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #7 Madarasan dedi: Aldığın modeli atar mısın? Genişletmek için tıkla... James Donkey JD240.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 26 Haziran 2021 #8 Kaan Melih dedi: Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Anlayamadım, biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Vadedilen değerleri vermiş ama sağlığı hızla düşecektir.
Kaan Melih dedi: Sorun nedir doktor, iyileşecek mi? Anlayamadım, biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Vadedilen değerleri vermiş ama sağlığı hızla düşecektir.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 26 Haziran 2021 #9 Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm.
Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm.
Kaan Melih Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 484 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Haziran 2021 #10 156318 dedi: Vadedilen değerleri vermiş ama sağlığı hızla düşecektir. Genişletmek için tıkla... Vadedilen değerleri vermişse sağlığının hızlı düşeceğini nasıl anladınız? kino dedi: Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı. kino dedi: Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Açılış değil yeniden başlatma. Açılış 10 saniye sürüyor.
156318 dedi: Vadedilen değerleri vermiş ama sağlığı hızla düşecektir. Genişletmek için tıkla... Vadedilen değerleri vermişse sağlığının hızlı düşeceğini nasıl anladınız? kino dedi: Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı. kino dedi: Okuma ve yazma değerleri normal. En kötü HDD ile bile açılış 5 dakika sürmez. Virüs taraması yapmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Açılış değil yeniden başlatma. Açılış 10 saniye sürüyor.