James Donkey SSD performans değerleri nasıl?

Ben 6 aydır kullanıyorum. Evet siz normalden fazla okuma yazma yapmışsınız.

İşte anlatmak istediğim tam olarak bu. Kim bilir maddi durumu ne kötü olanlar insanlar var. Zar zor para denkleştirip bir şey almaya çalışıyorlar. O parayı belki bir daha uzun süre toplayamayacaklar. Bu yüzden elde kalması muhtemel olan bir ürüne altın değerindeki paralarını yatırmaları yanlış olur. Ben olaya bu açıdan bakıyorum. Biraz daha biriktirmeye çalışıp, test edilmiş ve önerilen performans ürünlerine yönelmek gerek. Uçuk, kaçık ürünlere yönlensinler demiyorum. Sadece parayı daha çok hak eden ürünlere yönelmelerini tavsiye ediyorum. Dediğim gibi gerekirse, biraz dişlerini sıkıp 100-200 TL daha biriktirmeye çalışabilirler.

Ben de A2000 1TB kullanıyorum. Bahsedilen performansın fazlasını alıyorum ve memnunum. Ama gördüğünüz gibi pahalı ürünlerin bile sorun çıkarma ve memnuniyeti karşılamama ihtimali varken, James Donkey gibi bir markaya neden yönelinmez tekrardan açıklanmış oluyor. Bile bile lades demeye gerek yok.

Birbirimizi kırmadan güzelce sebeplerimizi açıklamış olduğumuz için memnunum. İşi kavga boyutuna taşıyacak sert tartışmalar olabiliyor. Bu yüzden size teşekkür ederim. Gayet kibarca görüşünüzü aktardınız. Ben de iyi günler dilerim.

Sizinki gene iyi bu her şeyi açıklar. JD240
Eki Görüntüle 1083917

Hocam sağlık 97 olma imkanı yok gerçekten yeni formatladım SSD'yi ondan olduğunu umuyorum vallahi satıp kurtulucam yeter çektiğim.

Kingston A2000 500 GB M.2 sipariş ettim bunu da 100₺den ilana koydum alanda söyleceğim alırsa artık benden kabahat gider.

Anlık (1-5 GB mesela) benchmark değerleri yanıltıcı olabilir. Ben de aldandım videolara aldım 2 sene evvel 2 adet incehesap indirimleriyle, resmen fiyasko. Depolama işin düşmezse aslında fena değil, pcnin açılıp kapanmasını günlük kullanımını falan normal ssd gibi bayağı hızlandırıyor. Ama tek yongadan oluştuğu için, önbelleği tükettiği anda kopyalama işlemlerinde cortluyor, 300 MB ile başlayıp önbellek tükendikten sonra 10-15 MB/s'ye düşüyor kopyalama bildiğin. Öyle benchmark testi yapılacaksa bile, 30-40 GB falan yapılmalı veya normal 30 GB kopyalama testi bile yeterli neyin ne olduğunu anlamak için bu JD disklerde. O yüzden hiçbir şekilde önerebileceğim bir SSD Markası değil maalesef. Acı tecrübe konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…