Konuyu görünce moralim bozuldu, 3 aydır falan sorunsuz kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok ama.

Tamamen bilgisayar kaynaklı, ben başta sıkıntı yaşadım, laptop bataryasını çıkartıp tekrar kurdum şu an hiç problem yok. Laptop bataryası ölü olduğundan dolayı sorun yaşadığımı düşünüyorum

Neredeyse 6 ay olacak hala sorunsuz sıkıntısız çalışıyor.

Kullanan kullanmayan herkes taşlamış markayı.

Arkadaşlar, bu yeni bir marka. Samsung'la falan neden kıyaslıyorsunuz ?

Adamlar ucuz yollu piyasaya girmeye çalışıyorlar ne güzel. 3 yıl da garanti vermişler miss.

Düşük bütçeli sistem toparlayacaklar, ekleme yapacaklar sırf bu markaya yüklenmeli ki adamların cebi biraz para görsün. Ar-ge yatırımı yapıp muadilleriyle aynı kalitede üretip daha ucuza satsın.
Tüketiciye yönelik piyasanın rekabeti her zaman son kullanıcının faydasına.

Bunların olması için tüm dosyalarınızı ne olduğu belli olmayan bir diske emanet edin diyorsunuz yani. 20-30 TL fark verip çok daha iyi markalardan almak varken hem de... Kaliteli mal üretmeyen adam gelişemez. Bu böyledir. James Donkey de her zaman böyle kalacak.

Kaliteli mal üretmeyen adam gelişemez.

Bu yanlış. Kaliteli mal üretebilmek için tecrübe gerekir. Onuda zamanla kazanırsın.
70'li yıllarda japon ürünlerinden dünyanın geri kalanı uzak durmaya çalışmış. Sebebi kalitesizlik.
Aynı şekilde Çin'in 2000 yıllarının başında ürettiği malzemelerle bu gün gelinen nokta arasında dağlar kadar fark var. Belki bi 20 yıl sonra Çin malıysa sağlamdır algısı zihinlere yerleşecek.

Gavur kardeşlerimizin "know-how" dediği şeyler bunlar.

O yüzden sonuna kadar Eşşek !

James Donkey artık kalitesiz diye tanınmış bir marka. Bu saatten sonra insanların önereceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…