K kumika Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #1 Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı?
Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2025 #2 Alınmaz. James Eşek markası vasat bir marka, onun yerine bütçe belirtin öneride bulunayım.
DarkDeler Nanopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 905 Çözümler 10 Yer Türkiye 6 Haziran 2025 #3 kumika dedi: Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çöp bir sistem ayrıca hazir sistemler pek mantıklı değil parça parca alsan daha ucuza geliyor toplamayı bilmiyorsan tanıdık bilgisayarciya toplat 300-500TL'ye
kumika dedi: Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz çöp bir sistem ayrıca hazir sistemler pek mantıklı değil parça parca alsan daha ucuza geliyor toplamayı bilmiyorsan tanıdık bilgisayarciya toplat 300-500TL'ye
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 6 Haziran 2025 #4 kumika dedi: Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe öner sistem önerebiliriz.
kumika dedi: Yakında yeni bir PC alacağım ve bu kasayı hazır sistemlerde çok gördüm. Markayı da daha önce duymadım. Sizce bu kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Bütçe öner sistem önerebiliriz.
K kumika Femtopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #5 FehmiDogru.js dedi: Alınmaz. James eşek markası vasat bir marka, onun yerine bütçe belirtin öneride bulunayım. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bakıyorum. Markaya çok güvenmediğim için sormuştum. Teşekkürler yardımın için. Minker dedi: Alınmaz. Bütçe öner sistem önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Galiba RX 9070'li sistem toplayacağım. Sadece kasayı merak ettiğim için sormuştum.
FehmiDogru.js dedi: Alınmaz. James eşek markası vasat bir marka, onun yerine bütçe belirtin öneride bulunayım. Genişletmek için tıkla... Şu an sadece bakıyorum. Markaya çok güvenmediğim için sormuştum. Teşekkürler yardımın için. Minker dedi: Alınmaz. Bütçe öner sistem önerebiliriz. Genişletmek için tıkla... Galiba RX 9070'li sistem toplayacağım. Sadece kasayı merak ettiğim için sormuştum.