Jameson JS9220BT teype Boschman midrange bağlandığında midrange'lerden ses geliyor

burak1626

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım, soundmax amfiye sahibim ve jameson JS9220BT teyp var elimde 2 adet boschman midrange bağladığımda (1x150RMS) ön midrangelerden ses geliyor ön midrangler JBL sizce nasıl bir ayar yapmam gerekiyor ve ekstra olarak piooner champion series 1400 wat çift bobin 400RMS boofer bağladığımda midrangeler bass vuruyor, booffer vurmuyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Tüm sorunun teyp ayarlarında. İlk öncelikle teyp'ten Balance ve Fader ayarlarını kontrol et. Ayrıca EQ ayarlarından da bass'ları çekebildiğin en dip seviyeye çek tamamen kapat yani.
piooner champion series 1400 wat çift bobin 400RMS boofer bağladığımda midrangeler bass vuruyor, booffer vurmuyor. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Subwoofer ve amfi bağlantında bir problem olabilir mi? Subwoofer'ın çalmaması için ciddi bir problem olması gerekli.

Balance fader nasıl oluyor tam hakim değilim ama zaten ayarda -7 subwoofer çalıyor ama bütün bass midrange gidiyor subwoofer hiç vurmuyor daha doğrusu az yok denecek kadar.

Balance fader nasıl oluyor tam hakim değilim ama zaten ayarda -7 subwoofer çalıyor ama bütün bass midrange gidiyor subwoofer hiç vurmuyor daha doğrusu az yok denecek kadar.
amfin 4.60 mi ayarlarini cekip atabilir misin?

Amfin 4.60 mi ayarlarini cekip atabilir misin?

Arabaya geçince atacağım.

Amfin 4.60 mi ayarlarini cekip atabilir misin?

Bekleyişin için teşekkür ederim ayarlarımı size resim ile gösterebilirim 2 midrange 1 kanal kapsayacak şekilde ayarladım sizce napman gerekiyor ve dün ayar yaparken sanırım yanlışlıkla parazit ortaya çıktı onu nasıl engelleyebilirim her bir görüşünüz benim için yararlı olacaktır.

Buyurun zaman bulamadım paylaşmaya.

Dosya Ekleri

• IMG_0156.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0155.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Subwoofer'ını beslediğin amfi bu ise;
-Crossover'ı LPF'ye çek.
-Bridge bağlantısı yap.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…