Selamlar, elimde Jameson JSM-1033 marka ve modelli ses sistemi mevcut. Vadesini yavaştan doldurduğunu düşünüyorum, hemen hemen 10 yıl olmuş olabilir. Son 4-5 ay içerisinde bass kısımlarında cızırdama, sesi kesme, %1 seviyesine almışım gibi ses seviyesi problemleri ile karşı karşıyayım. İlk başlarda bass kısımlarında cızırdama ile başlayıp devamında sesin iyice kısılması ile devam ediyor. Ara ara canı isteyince ses yükseliyor. %15 seviyesine aldığımda komşulara duvar yumruklatan sistem, şuan full+full seste duymakta zorlandığım hale geldi açıkçası  Yakınımda tamir ettirebileceğim bir tamirci bulunmadığı için kendi çapımda bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Bass'ın patlamadığına eminim. Jak veya girişlerle ilgili bir problem olmadığına eminim, donanımsal olarak bir problem mevcut. Fikirlerinizi iletebilir misiniz?
 Yakınımda tamir ettirebileceğim bir tamirci bulunmadığı için kendi çapımda bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Bass'ın patlamadığına eminim. Jak veya girişlerle ilgili bir problem olmadığına eminim, donanımsal olarak bir problem mevcut. Fikirlerinizi iletebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: