Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 12 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar lise mezunuyum jandarma olup trafiğe geçiş yapmak istiyorum. TYT'e mi girmem gerekiyor MSÜ e mi kpss e mi bana yol gösterir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2023
Arkadaşlar lise mezunuyum jandarma olup trafiğe geçiş yapmak istiyorum. TYT'e mi girmem gerekiyor MSÜ e mi kpss e mi bana yol gösterir misiniz?
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.907 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Genelde KPSS notu üzerinden alım yapıyorlar. Bir önce ki alım için başvuru klavuzunu inceleyebilirsin. Branş seçimi şansınıza kalmış komando olup asaiş olarak görev yapan da oluyor asaiş olup komando birliğin de görev yapan da oluyor. J.Gn.K.lığı Personel - JSGA Öğrenci Temin Sistemi vatandas.jandarma.gov.tr 2023 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini 2023 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini www.jandarma.gov.tr
Genelde KPSS notu üzerinden alım yapıyorlar. Bir önce ki alım için başvuru klavuzunu inceleyebilirsin. Branş seçimi şansınıza kalmış komando olup asaiş olarak görev yapan da oluyor asaiş olup komando birliğin de görev yapan da oluyor. J.Gn.K.lığı Personel - JSGA Öğrenci Temin Sistemi vatandas.jandarma.gov.tr 2023 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini 2023 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Temini www.jandarma.gov.tr
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 12 Şubat 2023 #3 MSÜ için sadece TYT yeterli diye biliyorum, yanlışsam arkadaşlar düzeltebilir.
Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 12 Şubat 2023 #4 262364 dedi: MSÜ için sadece TYT yeterli diye biliyorum, yanlışsam arkadaşlar düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani
262364 dedi: MSÜ için sadece TYT yeterli diye biliyorum, yanlışsam arkadaşlar düzeltebilir. Genişletmek için tıkla... MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 12 Şubat 2023 #5 Bilgisayaryorum dedi: MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani Genişletmek için tıkla... Pardon ben olayı yanlış anladım, askerlik ile karıştırdım. Jandarma için diğer arkadaşın dediği olay geçerli olabilir.
Bilgisayaryorum dedi: MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani Genişletmek için tıkla... Pardon ben olayı yanlış anladım, askerlik ile karıştırdım. Jandarma için diğer arkadaşın dediği olay geçerli olabilir.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.907 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #6 Bilgisayaryorum dedi: MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisine girmelisiniz.
Bilgisayaryorum dedi: MSÜ ile jandarmaya girebiliyor muyum yani. Genişletmek için tıkla... Hayır. Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisine girmelisiniz.
Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 12 Şubat 2023 #7 Silinen üye dedi: Hayır. Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisine girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ne ile girebilirim yani hocam onu soruyorum
Silinen üye dedi: Hayır. Jandarma Ve Sahil Güvenlik Akademisine girmelisiniz. Genişletmek için tıkla... Ne ile girebilirim yani hocam onu soruyorum
Aslan Kedi Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1.049 Makaleler 1 2 Mart 2023 #8 Konu karşıma çıktı. Jandarma oldunuz mu?
Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 11 Mart 2023 #9 Aslan Kedi dedi: Konu karşıma çıktı. Jandarma oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha alım haberi falan görmedim.
Aslan Kedi dedi: Konu karşıma çıktı. Jandarma oldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır daha alım haberi falan görmedim.