zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 157 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2025 #1 Merhaba. GTA SA indirmek istiyorum. Daha önce atg GTA SA'dan indirdim ve trojan yedim. Şimdi janti ve project roleplay duydum güvenilir midir?
Merhaba. GTA SA indirmek istiyorum. Daha önce atg GTA SA'dan indirdim ve trojan yedim. Şimdi janti ve project roleplay duydum güvenilir midir?
crexy.ee Decipat Dizüstü Cerrahı Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.938 Çözümler 5 20 Ekim 2025 #2 zmnxldn dedi: Merhaba. GTA SA indirmek istiyorum. Daha önce atg GTA SA'dan indirdim ve trojan yedim. Şimdi janti ve project roleplay duydum güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... İndir hocam, sorun olmaz diye biliyorum.
zmnxldn dedi: Merhaba. GTA SA indirmek istiyorum. Daha önce atg GTA SA'dan indirdim ve trojan yedim. Şimdi janti ve project roleplay duydum güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... İndir hocam, sorun olmaz diye biliyorum.