4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 28 Şubat 2022 #11 Silinen üye dedi: Bu sabaha düzeldi ama. Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum büyük ihtimalle ölecek.
Silinen üye dedi: Bu sabaha düzeldi ama. Genişletmek için tıkla... Üzülerek söylüyorum büyük ihtimalle ölecek.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: Balık yan döndü akvaryuma vurunca düzeldi yüzüyor fakat arada sağa doğru yana dönüyor korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Akvaryuma vurunca balık temsili: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Balık yan döndü akvaryuma vurunca düzeldi yüzüyor fakat arada sağa doğru yana dönüyor korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Akvaryuma vurunca balık temsili: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Mart 2022 #13 y4vuzz dedi: Akvaryuma vurunca balık temsili: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Udlfiwpkskdn aynısı.
y4vuzz dedi: Akvaryuma vurunca balık temsili: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Udlfiwpkskdn aynısı.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 3 Mart 2022 #14 Durum nedir?
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 4 Mart 2022 #15 Şu an. Linux Kaymak dedi: Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Sorun yok gibi görünüyor hocam.