Japon Mini GT önerisi

Selamlar. Benim koleksiyonumda şu an hiç Japon Mini GT yok, o yüzden pek fazla öneride bulunamayacağım. Gözüme çarpanlardan şu ikisini önerebilirim.

1760208601465.png

1760208609473.png

Ek olarak, şimdiye kadar üretilmiş tüm Mini GT modellerini görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsin. Böylece kendin model seçip beğenme imkanın olur.

https://www.hepsiburada.com/mini-gt-1-64-990-mazda-rx-7-lb-super-silhouette-787b-pm-HBC00009TR6JO hocam teşekkürler bu çok hoşuma gitti 787b dekalli olması bunu alacağım sanırım.

Selamlar. Benim koleksiyonumda şu an hiç Japon mini GT yok, o yüzden pek fazla öneride bulunamayacağım. Gözüme çarpanlardan şu ikisini önerebilirim.

Eki Görüntüle 2586518
Eki Görüntüle 2586519

Ek olarak, şimdiye kadar üretilmiş tüm mini GT modellerini görmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsin. Böylece kendin model seçip beğenme imkanın olur.

Bu siteden alışveriş yapmanızı önermiyorum. Halihazırda ben dahil hobi camiasının çoğunluğu tarafından boykot edilmekte. Model benim ilgimi çekmedi, siz beğenmiş olabilirsiniz. Üstteki mesajımda da dediğim gibi dilediğiniz modeli alabilirsiniz.
Merhabalar, neden bu site boykot edilmekte? Güvenli ve uygun alışveriş yapılabilecek başka bildiğiniz yer varmı internet üzerinden. Konu dağılmaması için profilimede yazabilirsiniz. Teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı