Japonlar nasıl çok iyi drift atıyorlar?

Makaleler
149
Pek çok kez izledim togue ve mekan driftlerini çok güzel yapıyorlar.

Peki nasıl bir teknik kullanıyor? Momentum olmadığı kesin bazıları momentumla yapıyor mesela direksiyonu zıt yöne kırıp topluyor ama bazıları gerçekten aşmış seviyede.

Mesela oyunlar içinde defalarca denedim bu mekanik yöntemleri spin atıyor araba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video içinde olduğu gibi.

El freni zamanlamasını iyi ayarlıyorlar.

Hocam el freni bir yana direksiyonu kavrama stilleri bile garip.

ABD'li ve pek çok pilotu izledim.

Mesela sola kırarken önce sağa kırıp hafifçe apexi alıyorlar sonra giriyorlar.

Japonlar bu togueler içinde adeta harikalar yaratıyor.

Atalarından gelen gen hocam.

Belki ama ciddi bir pratik ve en az bu yollar içinde geçirdikleri yılları var gibi.

Elbette hocam. Bunun için çalışmak gerekir. Ön ve arka çekiş araçla bile fark eder.

Elbette hocam. Bunun için çalışmak gerekir. Ön ve arka çekiş araçla bile fark eder.

4x4 EVO'ları bile pistler içinde ağlatıyorlar hocam kusursuz bir drift.

Araçlara elverişli drifte. Biraz da araba içinde büyümelerinden geliyor.

Keşke ülkemiz içinde böyle togueler olsa. Ehliyeti aldığım gibi giderim hem takılmak hem drift atmak müthiş bir keyif.

Bizim ülkemizde modifiye de yasal değil. Sınırlı olarak yapabilirsiniz.

Keşke ülkemiz içinde böyle togueler olsa. Ehliyeti aldığım gibi giderim hem takılmak hem drift atmak müthiş bir keyif.
Dağ yollarımız aslında çok uygun lakin işlek olduklarından dolayı pek müsait değiller. Araç sayısı az olsa belli yerlerde kontrol ile yarışılabilecek yerler aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…