Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 9 Temmuz 2022 #11 Yollar güzel, drifte uygun araba desen elini atsan 3-4 tane çıkar, tek ihtiyaçları deneyim ve yetenek.
Yollar güzel, drifte uygun araba desen elini atsan 3-4 tane çıkar, tek ihtiyaçları deneyim ve yetenek.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Temmuz 2022 #12 Onatygt dedi: Dağ yollarımız aslında çok uygun lakin işlek olduklarından dolayı pek müsait değiller. Araç sayısı az olsa belli yerlerde kontrol ile yarışılabilecek yerler aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tık dağ yollarını genişletip taze asfalt koyup düzgün ve güzel pistler yapsalar ülkemize felaket turist kazandırır. Japon Togue kültürü olduğu gibi bizim ülkemize uyarlasak olur aslen. Dediğinizi bur köşeye yazıyorum. Clarence Morrow dedi: Yollar güzel, drifte uygun araba desen elini atsan 3-4 tane çıkar, tek ihtiyaçları deneyim ve yetenek. Genişletmek için tıkla... Acaba eğitim veren var mı?
Onatygt dedi: Dağ yollarımız aslında çok uygun lakin işlek olduklarından dolayı pek müsait değiller. Araç sayısı az olsa belli yerlerde kontrol ile yarışılabilecek yerler aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tık dağ yollarını genişletip taze asfalt koyup düzgün ve güzel pistler yapsalar ülkemize felaket turist kazandırır. Japon Togue kültürü olduğu gibi bizim ülkemize uyarlasak olur aslen. Dediğinizi bur köşeye yazıyorum. Clarence Morrow dedi: Yollar güzel, drifte uygun araba desen elini atsan 3-4 tane çıkar, tek ihtiyaçları deneyim ve yetenek. Genişletmek için tıkla... Acaba eğitim veren var mı?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 9 Temmuz 2022 #13 Ford fiesta bile drift atıyor ama şöyle 350Z ile dakota üzerinde güzel bir drifte hayır demezdim.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Temmuz 2022 #14 Rustin Cohle dedi: Ford fiesta bile drift atıyor ama şöyle 350Z ile dakota üzerinde güzel bir drifte hayır demezdim. Genişletmek için tıkla... Fiesta veya AE86 gibi arabalar zaten asıl drift arabalarıdır arabalar küçüktür ve onlar için yollar daha geniştir. Ama dezavantajları spin atma ihtimalleri fazladır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni bir Touge videosu drift severler için şahane bir hizmet. Son düzenleme: 9 Temmuz 2022
Rustin Cohle dedi: Ford fiesta bile drift atıyor ama şöyle 350Z ile dakota üzerinde güzel bir drifte hayır demezdim. Genişletmek için tıkla... Fiesta veya AE86 gibi arabalar zaten asıl drift arabalarıdır arabalar küçüktür ve onlar için yollar daha geniştir. Ama dezavantajları spin atma ihtimalleri fazladır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yeni bir Touge videosu drift severler için şahane bir hizmet.
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.995 Çözümler 1 12 Temmuz 2022 #15 Bu adamların dedeleri kamikaze yapıyordu hakikaten gen var.