cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #41 Bu nasıl başlık, nasıl dil bilgisi?
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #42 Nakerosu dedi: Önü pek hoş değil. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihindir, saygı duyarım. Ben çok agresif ve hoş buluyorum.
Nakerosu dedi: Önü pek hoş değil. Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihindir, saygı duyarım. Ben çok agresif ve hoş buluyorum.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 21 Eylül 2020 #43 Perceival dedi: Bu cümleye bakarsak, Suriye'den buraya gelmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Evet abi nasıl bildin helal olsun 16 yıldır arabım.
Perceival dedi: Bu cümleye bakarsak, Suriye'den buraya gelmiş gibisin. Genişletmek için tıkla... Evet abi nasıl bildin helal olsun 16 yıldır arabım.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #44 kt2 dedi: Kişisel tercihindir, saygı duyarım. Ben çok agresif ve hoş buluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben RX-8'i, RX-7'den daha fazla severim misal. Arkası çok tatlı RX-8'in Ben aslında Undercover'daki halini daha çok seviyorum.
kt2 dedi: Kişisel tercihindir, saygı duyarım. Ben çok agresif ve hoş buluyorum. Genişletmek için tıkla... Ben RX-8'i, RX-7'den daha fazla severim misal. Arkası çok tatlı RX-8'in Ben aslında Undercover'daki halini daha çok seviyorum.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 21 Eylül 2020 #45 Ben de evlenmek için Kore'ye gitmeyi düşünüyorum. Konuyu takipteyim .
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #46 Samotne Ciasteczka dedi: Ben RX-8'i, RX-7'den daha fazla severim misal. Arkası çok tatlı RX-8'in Ben aslında Undercover'daki halini daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Carbon' daki halini seviyorum. Most Wanted' da performans yükseltmeleri ile 9k RPM'e kadar çıkıyor araç, sesi de mükemmel oluyor. İkisini de eşit severim, ve ikisinin de kendilerine has muhteşem yanları var. Bir tanesini sürmek için neler vermezdim
Samotne Ciasteczka dedi: Ben RX-8'i, RX-7'den daha fazla severim misal. Arkası çok tatlı RX-8'in Ben aslında Undercover'daki halini daha çok seviyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de Carbon' daki halini seviyorum. Most Wanted' da performans yükseltmeleri ile 9k RPM'e kadar çıkıyor araç, sesi de mükemmel oluyor. İkisini de eşit severim, ve ikisinin de kendilerine has muhteşem yanları var. Bir tanesini sürmek için neler vermezdim
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 21 Eylül 2020 #47 BalikŞuşişi dedi: Ben de evlenmek için Kore'ye gitmeyi düşünüyorum. Konuyu takipteyim . Genişletmek için tıkla... İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası
BalikŞuşişi dedi: Ben de evlenmek için Kore'ye gitmeyi düşünüyorum. Konuyu takipteyim . Genişletmek için tıkla... İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 21 Eylül 2020 #48 ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Hocam çekik gözlü kızların tamamına gördüğüm anda aşık oluyorum. Benim için cennet orası. Mesela Blackpink diye bir grup var. Şarkıları umrumda değil ama kendileri çok güzel .
ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Hocam çekik gözlü kızların tamamına gördüğüm anda aşık oluyorum. Benim için cennet orası. Mesela Blackpink diye bir grup var. Şarkıları umrumda değil ama kendileri çok güzel .
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 21 Eylül 2020 #49 ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Bir de çekik göz için gitmiyoruz yaw. Nedense hoş geliyor Japonya'daki kızlar.
ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Bir de çekik göz için gitmiyoruz yaw. Nedense hoş geliyor Japonya'daki kızlar.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 21 Eylül 2020 #50 ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Sevmişiz bir kere o kültürü. Japonlar kadar ilgi duyduğum başka kültür, millet yok. Ayrıca kızları da güzel.
ArslanbalaBörükan dedi: İsveç, Norveç, Danimkarka, Rusya, Ukrayna, Amerika, Kanada? Nedir bu çekik göz sevdası Genişletmek için tıkla... Sevmişiz bir kere o kültürü. Japonlar kadar ilgi duyduğum başka kültür, millet yok. Ayrıca kızları da güzel.