Japonya Netflix üyeliği alınır mı?

1LoLCu1

Hectopat
Daha fazla  
Türkiye Netflix'i var şu an Türkiye'de ama iade edip Japon Netflix'i almak istiyorum. Japon Netflix'inde daha fazla anime var.

Alt yazıyı gene Türkçe yapabiliyor muyum? Ücretlendirme nasıl oluyor? Papara'da gene cashback kullanabiliyor muyum? Bir de VPN'siz girsem Netflix'e geri Türkiye'ye aktarılıyor mu?
Japon Netflix'i istiyorum çünkü daha fazla anime var ve yeni çıkan animeler de oraya geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı hesap açmanıza gerek yok olan hesabınızı dönüştürebilir ve/veya VPN kullanabilirsiniz. Çok yüksek ihtimalle Türkçe altyazı olmayacaktır ingilizce altyazı çoğunda olacağını tahmin ediyorum Japon Netflix'inde.

Alt yazısını muhtemelen Japonca yapabiliyorsunuzdur, Türkçe yapabileceğinizi sanmıyorum. Muhtemelen bir de İngilizce oluyordur.

Türkiye Netflix'i var şu an Türkiye'de ama iade edip Japon Netflix'i almak istiyorum. Japon Netflix'inde daha fazla anime var.

Alt yazıyı gene Türkçe yapabiliyor muyum? Ücretlendirme nasıl oluyor? Papara'da gene cashback kullanabiliyor muyum? Bir de VPN'siz girsem Netflix'e geri Türkiye'ye aktarılıyor mu?
Japon Netflix'i istiyorum çünkü daha fazla anime var ve yeni çıkan animeler de oraya geliyor.

Japon Netflix'ini nasıl alacaksınız? VPN ile Netflix'den hesap açmak pek kolay değil. Eğer açabilirseniz bize de anlatın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı