Japonya Notları: Tokyo’dan Osaka’ya, Kyoto’dan Nara’ya—yemek, ulaşım, alışveriş ve kültürün içinden

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Japonya, ilk andan itibaren ziyaretçisini düzen, saygı ve ritüellerle karşılayan bir ülke. Kalabalık istasyonlarda kimsenin birbirine değmeden akması, sokakta sigaranın ancak belirlenmiş alanlarda içilebilmesi, teknolojiyle iç içe geçmiş gündelik yaşam… Tokyo’nun ışıkları, Osaka’nın iştahı, Kyoto’nun sakini ve Nara’nın serbest dolaşan geyikleri; hepsi bir araya gelince hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim çıkıyor. Aşağıdaki satırlar, […]

Devamı: Japonya Notları: Tokyo’dan Osaka’ya, Kyoto’dan Nara’ya—yemek, ulaşım, alışveriş ve kültürün içinden
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Sokakta sigara içmenin yasak olması kuralını gerçekten seviyorum. Bazı insanlar, sigara içe içe yürüyor ve o kokuyu da çekmek zorunda kalıyoruz. Kuralların olması kadar o kuralları uygulayan kişiler de olmalı.

Gördüğüm en temiz ülke olabilir. Çöp kutusu yok ama tertemiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle mi? Başka gittiğiniz hangi ülkelerle kıyaslıyorsunuz merak ettim. Hindistan falansa bu mesaj bir anlam ifade etmiyor çünkü
En temiz ülkeler listesinde 1. Kim veya öyle bir liste varmı bilmiyorum ama Japonya çok temiz bir ülke çoğu Avrupa ülkesinden temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…