Japonya’da bira savaşı başladı, hackerlar ilk raundu aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Japonya’nın en çok satan birası Asahi Super Dry, üretici şirketin yaşadığı büyük bir siber saldırı nedeniyle ülkede kısa süre içinde tamamen tükenme riskiyle karşı karşıya. Asahi Group’un Japonya’daki üretim tesisleri hafta başında gerçekleşen fidye yazılımı saldırısı sonrası durma noktasına geldi. Üretim zincirinin kilitlenmesi market raflarında ve izakaya olarak bilinen geleneksel barlarda ciddi bir arz sıkıntısını […]

Devamı: Japonya’da bira savaşı başladı, hackerlar ilk raundu aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Japonya’nın en çok satan birası Asahi Super Dry, üretici şirketin yaşadığı büyük bir siber saldırı nedeniyle ülkede kısa süre içinde tamamen tükenme riskiyle karşı karşıya. Asahi Group’un Japonya’daki üretim tesisleri hafta başında gerçekleşen fidye yazılımı saldırısı sonrası durma noktasına geldi. Üretim zincirinin kilitlenmesi market raflarında ve izakaya olarak bilinen geleneksel barlarda ciddi bir arz sıkıntısını […]

Devamı: Japonya’da bira savaşı başladı, hackerlar ilk raundu aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Sakemigutso vs Biraninja klanları arasında gerçekleşen savaş... Japonya açısından aslında kültürel bir saldırı da olmuş.

O kadar dedim her cuma Nomikai'de dağıtmayın diye.

Müthiş bir içecek endüstrileri var. Japon içecekleri ABD ya da AB ülkelerinden de yüksek kalitede. Özel su kaynaklarından yararlanıyor markalı üretimler, lezzetli su kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı