Japonya cihazı 16 Pro Max kullanıyorum. Cihazı aldığınızda kurulumunu yaparken bölgeyi Türkiye seçip kurun. Japonya olarak aktif ederseniz Kamera'da deklanşör sesini kapatamıyorsunuz.
Hocam bende yurt dışı iPhone almak istiyorum. 8 ay (4+4) kullanıp son 4 ayda çift telefon taşıyıp hotspot üzerinden kullanmayı düşünüyorum. 1 Ocak 2025'te telefon tekrar kullanıma açılıyor mu? Açılıyorsa bunun için bir işlem yapmamıza gerek var mı? E simden fiziksele nasıl geçerim tekrar. Bu konularda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
Hocam bende yurt dışı iPhone almak istiyorum. 8 ay (4+4) kullanıp son 4 ayda çift telefon taşıyıp hotspot üzerinden kullanmayı düşünüyorum. 1 Ocak 2025'te telefon tekrar kullanıma açılıyor mu? Açılıyorsa bunun için bir işlem yapmamıza gerek var mı? E simden fiziksele nasıl geçerim tekrar. Bu konularda beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum.
Şimdi şöyle telefonlar açıldı ve bunun için işlem yapmana gerek yok. E simi de şöyle aktif edebilirsin bir yöntem var ben bunu bilmiyorum fiziksel simi e simmiş gibi kullanabiliyorsun. Çünkü e SIM çoğu zaman şebeke vermiyor ve satın alma ücretin boşa gidiyor.