Japonya'dan Nintendo Switch almak mantıklı mı?

Batuhaner

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda akrabalarımdan birisi Japonya'ya gidecek. Japonya'dan Nintendo Switch almak mantıklı mı veya başka ülkeden alsak sıkıntı olur mu?

Gümrükten geçebildiği sürece herhangi bir sıkıntı olmaz yakın zamanda Almanya'dan PS5 getirttim.

Switch'lerde herhangi bir bölge kilidi söz konusu değil. Nintendo Store'da bölgenizi değiştirip ona göre alışveriş yapabiliyorsunuz. Tek sıkıntı sanırım garanti süreci oluyor, ama sırf bir garanti ihtimali için burada 2 katı fiyat vermek akıl karı iş değil. Ben Kanada'dan aldım. Şarj aletleri evrensel, 120-240V aralığında çalışıyor her ülkede dönüştürücü ile prize takılabilir.

Gümrükten geçebildiği sürece herhangi bir sıkıntı olmaz yakın zamanda Almanya'dan PS5 getirttim.

Peki oradaki fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim Amazon'da jp de farklı başka sitelerede baktım her yerde farklı doğru fiyata en yakın olanı nasıl bulurum?

Yakın zamanda akrabalarımdan birisi Japonya'ya gidecek. Japonya'dan Nintendo Switch almak mantıklı mı veya başka ülkeden alsak sıkıntı olur mu?

Mantıklı. Özellikle Türkiye'de bulunmayan Edition modelini almak çok mantıklıya gelir koleskiyoncular için büyük nimet.

Peki oradaki fiyatı ne kadar tam olarak bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim Amazon'da jp de farklı başka sitelerede baktım her yerde farklı doğru fiyata en yakın olanı nasıl bulurum?
Yen olarak bir bilgim yok fakat TL karşılığı 10-20 Arası gezinmekte. (Fahiş fiyatlı japon satıcılardan dolayı bu fiyat aralığı böyle.)

Amazon.jp de sıfır OLED model fiyatı 38000 yen yazıyor 10 bin lira civarına geliyor. Gayet iyi fiyat bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…