Evet, çok mantıklı. İspanya'dan getirttim bende. Çift kol 500 Euro tax free ile 430 civarı. Türkiye Bilkom fiyatı 43k. Fakat Japonya'dan almak bundan bile karlı. Birleşik Arap Emirlikleri ve Japonya PS5 için çok karlı diye biliyorum. Sen büyük ihtimalle PS5 proyu 600euro civarına alırsın.Japonya'ya gidecek tanıdığım var eylül ayında, PS5 Pro alma niyetindeyim. Hala mantıklı mı oradan getirtmek yoksa Türkiye'den taksitle mi alsam?
Evet, çok mantıklı. İspanya'dan getirttim bende. Çift kol 500 euro tax free ile 430 civarı. Türkiye Bilkom fiyatı 43K. Fakat Japonya'dan almak bundan bile karlı. Birleşik Arap Emirlikleri ve Japonya PS5 için çok karlı diye biliyorum. Sen büyük ihtimalle PS5 Pro'yu 600euro civarına alırsın.
37K olan yerden alınır mı bilmiyorum :TR güncel fiyat 37 bin TL gösteriyor en uygun. Japonya videosu çeken kişi de 30 bin TL olduğunu söylemiş arada 3-5 değildir sanırım anlayamadım.
37k olan yerden alınır mı? Bilmiyorum:)
Ben vatan, mediamarkt gibi zincirlerden alırdım. Spotçularda tercih edilebilir bilmiyorum fakat onlarda yurtdışından getirip üstüne 5-6 koyuyor ucuz satma sebepleri o diye biliyorum.Orası da doğru. Şu an Türkiye güncel fiyatı nedir en uygun bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.