Japonya'dan PS5 Pro almak mantıklı mı?

keyidius

Hectopat
Yer
Sakarya
Japonya'ya gidecek tanıdığım var eylül ayında, PS5 Pro alma niyetindeyim. Hala mantıklı mı oradan getirtmek yoksa Türkiye'den taksitle mi alsam?

Japonya'ya gidecek tanıdığım var eylül ayında, PS5 Pro alma niyetindeyim. Hala mantıklı mı oradan getirtmek yoksa Türkiye'den taksitle mi alsam?
Evet, çok mantıklı. İspanya'dan getirttim bende. Çift kol 500 Euro tax free ile 430 civarı. Türkiye Bilkom fiyatı 43k. Fakat Japonya'dan almak bundan bile karlı. Birleşik Arap Emirlikleri ve Japonya PS5 için çok karlı diye biliyorum. Sen büyük ihtimalle PS5 proyu 600euro civarına alırsın.

TR güncel fiyat 37 bin TL gösteriyor en uygun. Japonya videosu çeken kişi de 30 bin TL olduğunu söylemiş arada 3-5 değildir sanırım anlayamadım.

Orası da doğru. Şu an Türkiye güncel fiyatı nedir en uygun bilginiz var mı?
Ben vatan, mediamarkt gibi zincirlerden alırdım. Spotçularda tercih edilebilir bilmiyorum fakat onlarda yurtdışından getirip üstüne 5-6 koyuyor ucuz satma sebepleri o diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…