Japonya'dan sistem toplamak mantıklı mıdır?

Pikeas

Hectopat
Yer
İzmit
Daha fazla  
Meslek
Seslendirme ve Dublaj Sanatçısı
Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi buranın Teknosa veya Vatan Bilgisayar'ı gibi Japonya'nın da öyle bir sitesi var mı? 100k bütçem var PC toplamak istiyorum fakat Japonya'dan parçaların daha ucuza geldiğini fark ettim. Hem Japonya'ya tatile gitmek ve gitmişken de oradan PC toplamak ne kadar mantıklı? Direkt kasayı toplayıp getirsem gümrükte sıkıntı çıkar mı? Ya da kasayı buradan alıp diğer parçaları parça parça şeklinde mi sokmam gerek? Bir akıl verirseniz sevinirim.

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi buranın Teknosa veya Vatan Bilgisayar'ı gibi Japonya'nın da öyle bir sitesi var mı? 100k bütçem var PC toplamak istiyorum fakat Japonya'dan parçaların daha ucuza geldiğini fark ettim. Hem Japonya'ya tatile gitmek ve gitmişken de oradan PC toplamak ne kadar mantıklı? Direkt kasayı toplayıp getirsem gümrükte sıkıntı çıkar mı? Ya da kasayı buradan alıp diğer parçaları parça parça şeklinde mi sokmam gerek? Bir akıl verirseniz sevinirim.
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Gümrük mevzusunu.

Uçakla gidip geleceğini farz ediyorum gümrük tarafını es geçtim, PSU zaten sokamazsın uçağa ayrıca valizlere çok iyi davranmadıkları için kasayı sağlam getirebilir misin orası muamma. Son olarak bir sürü parça bunların garantisinden de vazgeçmiş oluyorsun şahsen yerinde olsam hiç bu topa girmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı