Gerald_Emo Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 582 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #1 Japonya'ya çalışmak için gitmek istiyorum Japonca bilmem gerekli mi?
8 811502 Picopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 175 9 Ağustos 2024 #2 Gerald_Emo dedi: Japonya'ya çalışmak için gitmek istiyorum Japonca bilmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum.
Gerald_Emo dedi: Japonya'ya çalışmak için gitmek istiyorum Japonca bilmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 9 Ağustos 2024 #3 811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ekonomi ile ne alakası var. Adam oraya gitmek istiyor belli ki. Orada İngilizce bilen çok az. Mecbur bilmek gerek japonca.
811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum ekonomi ile ne alakası var. Adam oraya gitmek istiyor belli ki. Orada İngilizce bilen çok az. Mecbur bilmek gerek japonca.
O_Zyndraeth Decapat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5 1135G7, Sk Hynix DDR4 16gb ram, NVIDIA GeForce MX350 2gb Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #4 Gerald_Emo dedi: Japonya'ya çalışmak için gitmek istiyorum Japonca bilmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet Japonca gerekli hiç olmazsa İngilizce öğren zaten dillerinin yarısı İngilizce.
Gerald_Emo dedi: Japonya'ya çalışmak için gitmek istiyorum Japonca bilmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet Japonca gerekli hiç olmazsa İngilizce öğren zaten dillerinin yarısı İngilizce.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.739 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #5 811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak İsviçrenin daha da iyi arkadaş Japonyayı sormuş. Soruna gelirsek bir çok yabancı Dil kursu vasıtası ile japonyaya gidip orada iş bulup iş vizesine çeviriyor. Tabi biraz para biriktirmeniz gerekiyor.
811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ona bakarsak İsviçrenin daha da iyi arkadaş Japonyayı sormuş. Soruna gelirsek bir çok yabancı Dil kursu vasıtası ile japonyaya gidip orada iş bulup iş vizesine çeviriyor. Tabi biraz para biriktirmeniz gerekiyor.
egehararli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 2.167 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #6 811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı ilgiler elbette.. Operation Japanese.. Dostum Japonca elbette gereklidir olmasa bile yaşayacak kadar bilmen gerekli bence asgari derecede dil bilmelisin. alfabesi farklı ülkeler beni yoruyor.. uçak biletleri vs. pahalı olduğundan tercih etmezdim.
811502 dedi: Neden Almanya'ya gitmek istemiyorsun dostum oranın ekonomisi daha iyi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Farklı ilgiler elbette.. Operation Japanese.. Dostum Japonca elbette gereklidir olmasa bile yaşayacak kadar bilmen gerekli bence asgari derecede dil bilmelisin. alfabesi farklı ülkeler beni yoruyor.. uçak biletleri vs. pahalı olduğundan tercih etmezdim.