Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Kasım 2021 #1 Neden bilmiyorum fakat yanlışlıkla Java indirmeden önce jar dosyası açmıştım ve başka bir program seçmiştim, şimdi ise onu tekrar Java yapamıyorum.
Neden bilmiyorum fakat yanlışlıkla Java indirmeden önce jar dosyası açmıştım ve başka bir program seçmiştim, şimdi ise onu tekrar Java yapamıyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 20 Kasım 2021 #2 Varsayılan programı mı değiştirmek istiyorsunuz?
Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Kasım 2021 #3 siriius dedi: Varsayılan programı mı değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet, çünkü bu bilgisayarda başka program ara dediğimde javayı seçince olmuyor.
siriius dedi: Varsayılan programı mı değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet, çünkü bu bilgisayarda başka program ara dediğimde javayı seçince olmuyor.
H HiyarliEkmek78 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 446 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 Soaby dedi: Neden bilmiyorum fakat yanlışlıkla Java indirmeden önce jar dosyası açmıştım ve başka bir program seçmiştim, şimdi ise onu tekrar Java yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... WinRAR sanırım. WinRAR'ı sil ve tekrar kur. Bu sefer. Jar'ın yanında tik işareti olmasın, sonra kurabilirsin
Soaby dedi: Neden bilmiyorum fakat yanlışlıkla Java indirmeden önce jar dosyası açmıştım ve başka bir program seçmiştim, şimdi ise onu tekrar Java yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... WinRAR sanırım. WinRAR'ı sil ve tekrar kur. Bu sefer. Jar'ın yanında tik işareti olmasın, sonra kurabilirsin
Soaby Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 83 20 Kasım 2021 #5 HiyarliEkmek78 dedi: WinRAR sanırım. WinRAR'ı sil ve tekrar kur. Bu sefer. Jar'ın yanında tik işareti olmasın, sonra kurabilirsin Genişletmek için tıkla... denemiştim ama olmadı.
HiyarliEkmek78 dedi: WinRAR sanırım. WinRAR'ı sil ve tekrar kur. Bu sefer. Jar'ın yanında tik işareti olmasın, sonra kurabilirsin Genişletmek için tıkla... denemiştim ama olmadı.