uhraniers Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 Minecraft için mod indiriyorum ama otomatik olarak internet exploler olarak iniyor. Ne yapmam gerek?
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 10 Nisan 2023 #2 Programı Java ile çalıştır varsayılan olarak çalıştıran uygulamayı değiştir zaten onları sadece klasöre atman lazım açmana gerek yok.
Programı Java ile çalıştır varsayılan olarak çalıştıran uygulamayı değiştir zaten onları sadece klasöre atman lazım açmana gerek yok.
uhraniers Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Ahmet_53 dedi: Programı Java ile çalıştır varsayılan olarak çalıştıran uygulamayı değiştir zaten onları sadece klasöre atman lazım açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hata veriyor her zaman internet exploler la yüklüyor. Jarları.
Ahmet_53 dedi: Programı Java ile çalıştır varsayılan olarak çalıştıran uygulamayı değiştir zaten onları sadece klasöre atman lazım açmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çalıştıramıyorum hata veriyor her zaman internet exploler la yüklüyor. Jarları.