hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Kasım 2022 #1 Bir jar dosyası açmak istedim, bilgisayarımda Java olmasına rağmen not defteri ile falan açılıyordu sadece. Bu sorunu çözemezsem çok iş çıkar başıma.
Bir jar dosyası açmak istedim, bilgisayarımda Java olmasına rağmen not defteri ile falan açılıyordu sadece. Bu sorunu çözemezsem çok iş çıkar başıma.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 7 Kasım 2022 #11 Yukapian dedi: Hocam Java'yı tekrardan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: Hocam Java'yı tekrardan kurmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hocam.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #12 hellomister dedi: Bir jar dosyası açmak istedim, bilgisayarımda Java olmasına rağmen not defteri ile falan açılıyordu sadece. Bu sorunu çözemezsem çok iş çıkar başıma. Genişletmek için tıkla... Oracle'dan yüklediniz mi? Windows java var der ama aslında yoktur. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Bir jar dosyası açmak istedim, bilgisayarımda Java olmasına rağmen not defteri ile falan açılıyordu sadece. Bu sorunu çözemezsem çok iş çıkar başıma. Genişletmek için tıkla... Oracle'dan yüklediniz mi? Windows java var der ama aslında yoktur.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Kasım 2022 #13 Akintuna dedi: Oracle'dan yüklediniz mi? Windows java var der ama aslında yoktur. Genişletmek için tıkla... Oracleden hiç indirmedim deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: Oracle'dan yüklediniz mi? Windows java var der ama aslında yoktur. Genişletmek için tıkla... Oracleden hiç indirmedim deneyeceğim.
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #14 hellomister dedi: Birlikte aç kısmında Java gözüktü tıkladım bu hatayı verdi,ve açmak istediğim dosya gözüküyor resimde.Eki Görüntüle 1565686 Genişletmek için tıkla... Forge indiriyormuşsun zaten benim çözümüm kesin olur. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Birlikte aç kısmında Java gözüktü tıkladım bu hatayı verdi,ve açmak istediğim dosya gözüküyor resimde.Eki Görüntüle 1565686 Genişletmek için tıkla... Forge indiriyormuşsun zaten benim çözümüm kesin olur.
KS KS hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.372 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 9 Kasım 2022 #15 Akintuna dedi: Forge indiriyormuşsun zaten benim çözümüm kesin olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef 1-2 hafta sonra deneyebilirim olursa veya olmazsa bilgilendiririm. Artı 0 Eksi
Akintuna dedi: Forge indiriyormuşsun zaten benim çözümüm kesin olur. Genişletmek için tıkla... Maalesef 1-2 hafta sonra deneyebilirim olursa veya olmazsa bilgilendiririm.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.777 Makaleler 16 Çözümler 32 Yer İzmir 9 Kasım 2022 #16 Buradan çözebilirsin. Jarfix Jarfix fixes the jar file association on Windows johann.loefflmann.net Artı 0 Eksi