C Cızırtıdanbıkanbiri Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 6 Mart 2023 #1 Merhaba ben bir jar dosyası yaptım fakat WinRAR ile aç deyince içindeki her şey gözüküyor gözükmemesi için ne yapmalıyım?
Merhaba ben bir jar dosyası yaptım fakat WinRAR ile aç deyince içindeki her şey gözüküyor gözükmemesi için ne yapmalıyım?
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 6 Mart 2023 #2 Bunun için yazılmış araçları kullanabilirsiniz veya kendi obfuscator'ınızı yazabilirsiniz.
K kral nemesiz Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 703 Çözümler 5 6 Mart 2023 #3 Jar icinde class dosyalari vardir. Onlari da not defteri veya direkt ide ile acamazsin. Makine koduna donusmus anlamsiz harf, sayi gozukur. Lakin .classlar cozumlenebiliyor internet sitelerinde.
Jar icinde class dosyalari vardir. Onlari da not defteri veya direkt ide ile acamazsin. Makine koduna donusmus anlamsiz harf, sayi gozukur. Lakin .classlar cozumlenebiliyor internet sitelerinde.
Yuuns Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 504 Çözümler 6 Yer Ankara 6 Mart 2023 #4 kral nemesiz dedi: Lakin .classlar cozumlenebiliyor internet sitelerinde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, herhangi bir Java Decompiler ile kolayca okunabiliyor.
kral nemesiz dedi: Lakin .classlar cozumlenebiliyor internet sitelerinde. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam, herhangi bir Java Decompiler ile kolayca okunabiliyor.