ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 1 Ocak 2021 #1 "Executable Jar File (.jar)" uzantılı bir program var ben bu programda bazı düzenlemeler yapmak istiyorum. WinRAR ile açtığımda içerinde .class uzantılı dosyalar gördüm. Bu .class dosyalarını nasıl düzenleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
"Executable Jar File (.jar)" uzantılı bir program var ben bu programda bazı düzenlemeler yapmak istiyorum. WinRAR ile açtığımda içerinde .class uzantılı dosyalar gördüm. Bu .class dosyalarını nasıl düzenleyebilirim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 1 Ocak 2021 #3 Decompile ederek düzenlenebilir.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 1 Ocak 2021 #4 The Anorak dedi: Decompile ederek düzenlenebilir. Genişletmek için tıkla... Bir site üzerinden yaptım ama tekrar .class olarak kaydedemedim.
The Anorak dedi: Decompile ederek düzenlenebilir. Genişletmek için tıkla... Bir site üzerinden yaptım ama tekrar .class olarak kaydedemedim.
Waltz Kilopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 823 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ocak 2021 #5 Dediğin dosya türlerini JVM sanal makinesi anlayabilir. Decompile edip belki düzenleme ihtimalin var.
Dediğin dosya türlerini JVM sanal makinesi anlayabilir. Decompile edip belki düzenleme ihtimalin var.