Jarvis mark-X güvenilir mi?

Flexxsz

Hectopat
Daha fazla  
Türk bir programcımız olan FatihMakes tarafından geliştirilmiş bir asistan programı var. Detayları çok bilmediğim ve anlamadığım için durumu ballandırarak anlatmıyorum. Kendisi programını GitHub'dan Türkçe ve İngilizce olacak şekilde paylaşmış durumda. Açık kaynak vb. durumlardan pek anlamadığım için anlayanlara soruyorum. Bu sistem güvenilir mi?

Hocam böyle durumlarda bilgisayarınıza antigravity kurup ai'a sorabilirsiniz. Daha net ve doğru cevaplar verir. Bizim gözümüzden bir şey kaçabilir. Ve zaman alır bütün kodu incelemek. Antigravity indirip ai'a kodu analiz etmesini söyleyin.

Hocam böyle durumlarda bilgisayarınıza antigravity kurup ai'a sorabilirsiniz. Daha net ve doğru cevaplar verir. Bizim gözümüzden bir şey kaçabilir. Ve zaman alır bütün kodu incelemek. Antigravity indirip ai'a kodu analiz etmesini söyleyin.
Teşekkür ediyorum. Sonuçları paylaşacağım.

Ai'a kodu analiz etmesini nereden sağlayacağım?

Son düzenleme:
Sağ tarafta chat açılıyor hocam ilk girdiğinde öyle olması gerek oraya yazabilirsin
Otomasyon ve Gizlilik konusunda uyarı veriyor. Yapımcı bunları videosunda detaylıca anlatmış. Yani yapay zekaya göre güvenilir, fakat illa detaylıca kontrol etmek istiyorum diyen edebilir. Yardımların için teşekkür ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı