Jarvis yapılabilir mi?

Bluepr

Hectopat
Daha fazla  
Jarvis yapılabilir mi? Örneğin kendi kendini geliştiren sürekli öğrenen insan gibi cevap veren bir yapay zeka.

Yapılabilir tabii. Ama bu işin aması var jarvis kalitesinde bir yapay zeka için çok güçlü bir süper bilgisayar ve bir sürü kaynak vs gerekli.

Jarvis yapılabilir mi? Örneğin kendi kendini geliştiren sürekli öğrenen insan gibi cevap veren bir yapay zeka.

ChatGPT API anahtarıyla yapabilirsin. Sonrasında da istediğin özellikleri ona ekler kullanırsın. Ama yazılımı da bilmen gerekiyor tabii ki.

ChatGPT API anahtarıyla yapabilirsin. Sonrasında da istediğin özellikleri ona ekler kullanırsın. Ama yazılımı da bilmen gerekiyor tabii ki.

Öyle yaptım zaten fakat belli bir yerden sonra para istiyor.

Öyle yaptım zaten fakat belli bir yerden sonra para istiyor.

Evet normal zaten. Kodlama bilginiz varsa yapabilirsiniz. Ama bir bilginiz yoksa çok zor yapmanız.

Evet normal zaten. Kodlama bilginiz varsa yapabilirsiniz. Ama bir bilginiz yoksa çok zor yapmanız.

Belli bir yere kadar yaptım ( machine learning vb ekledim ) ChatGPT'ye gösterdim dedi ki bu kod kendini geliştirebilir ve belli bir süre sonra jarvis gibi olabilir.

Belli bir yere kadar yaptım ( machine learning vb ekledim ) ChatGPT'ye gösterdim dedi ki bu kod kendini geliştirebilir ve belli bir süre sonra jarvis gibi olabilir.

Sanmıyorum. ChatGPT'nin size demek istediği sen ona bunu öğretirsin. O da öğrendim diyerek geçiştirir. Bir aralar kendi kendine öğrenebilen bir sistem üzerinde çalıştım ChatGPT ile. Ama başarısız yani.

Peki inasıl kendi kendine öğrenen bir sistem yapabilirim ( ChatGPT yardımcı olmuyor mu?

ChatGPT Jarvis'in ufak bir parçası olabilir dil modeli chat GPT düşünme yetisi yok jarvis düşünüp karar alma yetisine sahipti jarvisi yapmak için çok ciddi ekipmanlar gerekli fakat ChatGPT premium ile ya da bilgisayara yüklenip kurulabilen bilgisayar içinde sizin yönlendirmelerinizle hareket eden dil modelleri, yapay zekalar var onlarla basit işleri halledebilirsiniz.

Peki inasıl kendi kendine öğrenen bir sistem yapabilirim ( ChatGPT yardımcı olmuyor mu?

ChatGPT size çok fazla bir şey yapamaz. Derin öğrenme kütüphaneleri ile yaparsınız.

Jarvis'in modelleri var zaten internette. İsterseniz link veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…