SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Aternos serverında arkadaşlar ile Survival oynuyoruz fakat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farmın aynısını yaptım ama çalışmıyor sürüm 1.20.4 (Java). Fixlendi mi acaba? Bilgisi olan yardım etsin. Teşekkürler. Yardım için
Aternos serverında arkadaşlar ile Survival oynuyoruz fakat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farmın aynısını yaptım ama çalışmıyor sürüm 1.20.4 (Java). Fixlendi mi acaba? Bilgisi olan yardım etsin. Teşekkürler. Yardım için
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #2 SAVED dedi: Aternos serverında arkadaşlar ile Survival oynuyoruz fakat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farmın aynısını yaptım ama çalışmıyorç sürüm 1.20.4 (Java). Fixlendi mi acaba? Bilgisi olan yardım etsin lütfen. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gamemode ile yaparsan çalışmaz. Köylüler düz spawnlanan köylüler ile aynı olmuyor. Aynısı piglin altın farmındaki kaplumbağa yumurtasındada çalışmaz.
SAVED dedi: Aternos serverında arkadaşlar ile Survival oynuyoruz fakat. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu farmın aynısını yaptım ama çalışmıyorç sürüm 1.20.4 (Java). Fixlendi mi acaba? Bilgisi olan yardım etsin lütfen. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Gamemode ile yaparsan çalışmaz. Köylüler düz spawnlanan köylüler ile aynı olmuyor. Aynısı piglin altın farmındaki kaplumbağa yumurtasındada çalışmaz.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 21 Mayıs 2024 #3 Mobgriefing kapali mi?
SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #4 bdxmrz dedi: Gamemode ile yaparsan çalışmaz. Köylüler düz spawnlanan köylüler ile aynı olmuyor. Aynısı piglin altın farmındaki kaplumbağa yumurtasındada çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Survival oynadığımızı belitrmiştim fakat gözden kaçırdınız herhalde bir de normal spawnlanan köylü olayı nasıl oluyor. Ahmet06han dedi: Mobgriefing kapali mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım hocam o ayara.
bdxmrz dedi: Gamemode ile yaparsan çalışmaz. Köylüler düz spawnlanan köylüler ile aynı olmuyor. Aynısı piglin altın farmındaki kaplumbağa yumurtasındada çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Survival oynadığımızı belitrmiştim fakat gözden kaçırdınız herhalde bir de normal spawnlanan köylü olayı nasıl oluyor. Ahmet06han dedi: Mobgriefing kapali mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakacağım hocam o ayara.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 21 Mayıs 2024 #5 /Gamerule mobgriefing yaz. False mi true mi cikacak.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #6 SAVED dedi: Survival oynadığımızı belitrmiştim fakat gözden kaçırdınız herhalde bir de normal spawnlanan köylü olayı nasıl oluyor. Nasıl bakacağım hocam o ayara. Genişletmek için tıkla... Survival'da gamemode açmak yasak değil açtıysanız olmaz anlamında. Düz spawnlanan köylü derken köyde düz bulduğunuz köylüler.
SAVED dedi: Survival oynadığımızı belitrmiştim fakat gözden kaçırdınız herhalde bir de normal spawnlanan köylü olayı nasıl oluyor. Nasıl bakacağım hocam o ayara. Genişletmek için tıkla... Survival'da gamemode açmak yasak değil açtıysanız olmaz anlamında. Düz spawnlanan köylü derken köyde düz bulduğunuz köylüler.
SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #7 Ahmet06han dedi: /Gamerule mobgriefing yaz. False mi true mi cikacak. Genişletmek için tıkla... Öyle bir komut gözükmüyor hocam. Ahmet06han dedi: /Gamerule mobgriefing yaz. False mi true mi cikacak. Genişletmek için tıkla... Açık mı olması gerek. bdxmrz dedi: Survival'da gamemode açmak yasak değil açtıysanız olmaz anlamında. Düz spawnlanan köylü derken köyde düz bulduğunuz köylüler. Genişletmek için tıkla... Ben direkt köyde bulunun köylüleri çiftleştirip farm a koydum. Son düzenleme: 21 Mayıs 2024
Ahmet06han dedi: /Gamerule mobgriefing yaz. False mi true mi cikacak. Genişletmek için tıkla... Öyle bir komut gözükmüyor hocam. Ahmet06han dedi: /Gamerule mobgriefing yaz. False mi true mi cikacak. Genişletmek için tıkla... Açık mı olması gerek. bdxmrz dedi: Survival'da gamemode açmak yasak değil açtıysanız olmaz anlamında. Düz spawnlanan köylü derken köyde düz bulduğunuz köylüler. Genişletmek için tıkla... Ben direkt köyde bulunun köylüleri çiftleştirip farm a koydum.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #8 SAVED dedi: Öyle bir komut gözükmüyor hocam. Açık mı olması gerek. Ben direkt köyde bulunun köylüleri çiftleştirip farm a koydum. Genişletmek için tıkla... Köylüler zombiyi görmüyor olabilir. Ya da golemlerin spawnlanabileceği yer bugdadır.
SAVED dedi: Öyle bir komut gözükmüyor hocam. Açık mı olması gerek. Ben direkt köyde bulunun köylüleri çiftleştirip farm a koydum. Genişletmek için tıkla... Köylüler zombiyi görmüyor olabilir. Ya da golemlerin spawnlanabileceği yer bugdadır.
SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #9 bdxmrz dedi: Köylüler zombiyi görmüyor olabilir. Ya da golemlerin spawnlanabileceği yer bugdadır. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini kontrol ettim bir sıkıntı yok köylüler zombiyide görüyor.
bdxmrz dedi: Köylüler zombiyi görmüyor olabilir. Ya da golemlerin spawnlanabileceği yer bugdadır. Genişletmek için tıkla... Hocam hepsini kontrol ettim bir sıkıntı yok köylüler zombiyide görüyor.