Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #1 Sunucu açacağım, Java 16 lazım, Oracle'nın sitesinden indirmeye çalıştığımda hesap açmam lazım, hesap açmak istemiyorum. Link atacak birisi var mı?
Sunucu açacağım, Java 16 lazım, Oracle'nın sitesinden indirmeye çalıştığımda hesap açmam lazım, hesap açmak istemiyorum. Link atacak birisi var mı?
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 6 Aralık 2022 #2 Çözüldü: Java JDK 16 nasıl indirilir? Hocalarım, ben Java'nın kendi sitesine hattım olmadığı için kayıt olamıyorum, haliyle indirme linkleri sadece kayıt olanlara açılıyor, bana MediaFire'den atabilecek var mı? İçine istediğiniz kadar trojan doldurun, yeter ki Java jdk 16 kurabileyim. www.technopat.net
Çözüldü: Java JDK 16 nasıl indirilir? Hocalarım, ben Java'nın kendi sitesine hattım olmadığı için kayıt olamıyorum, haliyle indirme linkleri sadece kayıt olanlara açılıyor, bana MediaFire'den atabilecek var mı? İçine istediğiniz kadar trojan doldurun, yeter ki Java jdk 16 kurabileyim. www.technopat.net
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2022 #3 Teşekkürler.