SoNDestan Hectopat Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar javayı yüklerken son anda 1603 kodlu hata çıkıyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim? (Aynı konuyu açmıştım, fakat mesaj gelmemişti kusura bakmayın.) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2015
Arkadaşlar javayı yüklerken son anda 1603 kodlu hata çıkıyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim? (Aynı konuyu açmıştım, fakat mesaj gelmemişti kusura bakmayın.)
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 7 Şubat 2015 #2 Daha önceki JAVA yazılımlarını JavaRa ile Sistemden JAVA Kaldırımı | Technopat Sosyal bu yönergeye göre kaldır. Ardından JAVA'yı offline (çevrim dışı) olarak indirip kurun. Tüm İşletim Sistemleri İçin Java Yazılımını İndirme
Daha önceki JAVA yazılımlarını JavaRa ile Sistemden JAVA Kaldırımı | Technopat Sosyal bu yönergeye göre kaldır. Ardından JAVA'yı offline (çevrim dışı) olarak indirip kurun. Tüm İşletim Sistemleri İçin Java Yazılımını İndirme